Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy tetsszek ennek a lánynak? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
13 évesek vagyunk. Iskolában szoktuk egymást ölelgetni (úgyhogy azért olyan rosszul nem állok :D), barátok is vagyunk, de míg ő csak barátként kezel engem, nekem tetszik is ő. Mit tegyek hogy én is tetsszek neki?2012. febr. 29. 17:30
1/17 anonim válasza:
talán mond el neki...ha nem tetszel neki ugy sincs esélyed....am 1 nevet kérhetnék privátba? lécives....kiváncsi vagyok valamire...::D
2/17 anonim válasza:
nos, tételezzük fel, hogy tetszel neki, akkor nem kell semmi szöveg már
tételezzük fel hogy nem tetszel neki, akkor pedig mondhatsz te neki bármit, akkor sem fogsz tetszeni neki
problem?
3/17 A kérdező kommentje:
Nincs igazatok. Sok lány ismerősöm jött össze úgy fiúkkal, hogy előbb csak barátnak tartotta őket, utána pedig összejöttek.
2012. febr. 29. 17:32
4/17 anonim válasza:
ha eddig nem tetszettél, ezután sem fogsz, tehát leginkább semmit
5/17 A kérdező kommentje:
Ő is járt már valakivel, úgy hogy volt, mikor csak barátként tekintett rá. Egyébként nem mondta hogy nem tetszek neki csak nekem nem úgy tűnik mintha tetszenék
2012. febr. 29. 17:33
6/17 anonim válasza:
Inkább tanúlj meg helyesen írni kistáska!
7/17 A kérdező kommentje:
Szerintem te tanulj meg! :)
2012. febr. 29. 17:34
8/17 anonim válasza:
Ja mondd el neki, hogy "szia tetszel, és én neked?"
aztán ha nem, akkor legalább megtudtad az igazat, nincs mit tenni, ha meg tetszel neki akkor hállelújá testvéreim :D
9/17 A kérdező kommentje:
De akkor lehet hogy barátilag se szeretne
2012. febr. 29. 17:35
10/17 anonim válasza:
de bzmeg azt pofázuk h HIÁBA VAGYTOK BARÁTOK HA NEM TETSZEL NEKI NEM ÉRTED???? bzmeg mennyi a szöveg értésed??? 2????? kinem szajra le h barátok vagytok ha nem tetszel neki nem BIRSZ VÁLTOZTATNI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!