Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy tetsszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy tetsszek ennek a lánynak? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
13 évesek vagyunk. Iskolában szoktuk egymást ölelgetni (úgyhogy azért olyan rosszul nem állok :D), barátok is vagyunk, de míg ő csak barátként kezel engem, nekem tetszik is ő. Mit tegyek hogy én is tetsszek neki?
2012. febr. 29. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban!
2012. febr. 29. 17:44
 12/17 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Köszönöm a választ, de szerintem a kinézetemmel nincs baja.

Azt szokta mondogatni hogy jól nézek ki :D

2012. febr. 29. 17:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne baja a kinézeteddel, akkor nemcsak barátként kezelne. A külső a választóvonal haver és pasijelölt között.
2012. febr. 29. 17:56
 14/17 A kérdező kommentje:
És mit csináljak hogy jobban nézzek ki?
2012. febr. 29. 17:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Úgy sem nézhetsz ki jobban..Mindegy hogyan öltözködsz, ha nem tetszel neki akkor nem is fogsz.
2012. márc. 10. 22:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Barátságból igenis lehet szerelem...én is így jöttem össze a párommal, ugyanez volt a helyzet :) Mondd el neki nyugodtan, szerintem ha nem tetszenél neki nem hagyná hogy ölelgsd. Ha pedig nem is tetszel neki akkor bumm, nem fog nehezére esni továbbra is barátként kezelni.
2012. márc. 12. 18:58
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ

De nem biztos hogy tetszek, és elmondani se biztos hogy jó lenne mert:

1) Nem csak engem ölelget, hanem sok más fiút is

2) Félek, hogyha megmondom, kinevet, és barátilag se fog szeretni.

2012. márc. 13. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!