Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek jól áll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek jól áll egy fiúnak ha a fecske fürdőnacijában felfele hordja a péniszét? Simán kirajzolódik, hogy mekkora van neki. kort írjatok

Figyelt kérdés
az én barátom is úgy hordja de engem nem zavar:) 17 L
2012. márc. 9. 12:53
1 2
 11/17 Nanamia ***** válasza:
Tudtommal fecskét már jó ideje nem hord senki. (: A mostaniak fürdőgatya címszó alatt futnak. Nem akarok hülyeséget mondani, de úgy tudom, hogy a fecske alap színe kék volt, középen egy fehér csíkkal, és két oldalán meg lehetett kötni, valamint kb. úgy derékig ért, rugalmatlan anyagból készült. Lassan is száradt, arról nem is beszélve, hogy simán bele lehetett kukkantani. :D Ez a fecske. A mostaniaknak semmi köze hozzá, azok úszógatyák, vagyis speedo-k...asszem.
2012. márc. 9. 13:47
 12/17 anonim ***** válasza:

-valakik írták h lefelé nem fér el, s ezért "felfelé hordja" wááá,hogy ezen mekkorát röhögtem...ha már akkora h nem fér el, de ennek ellenére fecskét hord, akkor felfelé duplán nem férne el :DDD

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

amúgy meg ki hord még manapság fecskét?

2012. márc. 9. 14:25
 13/17 anonim ***** válasza:
47%
13:46 és a balaton átúszás közben ki nézi meg a farkad? a halakon kivül...
2012. márc. 9. 14:46
 14/17 Nanamia ***** válasza:
Nem azért, de a Balaton átúszásos mondat lényege pont nem az volt, ahogy te értelmezted a "faszmutogatásra"...
2012. márc. 9. 14:49
 15/17 anonim ***** válasza:

En csak annyit kozbeszurnek, hogy amikor furdonadragban van egy srac mondjuk a strandon, akkor valoszinuleg lankadt allapotban van a penisze, amibol nem lehet kovetkeztetni, hogy mereven mekkorara no... szoval ilyen alapon mindegy, hogy ki mekkorat es hogyan hord a fecskeben, nem?

Vagy a lanyoknak fontos az is, hogy lankadtan mekkora odalent a dudor?

2012. márc. 9. 15:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagy divat lett ezekből a strandgatyákból, mert takarja a pálcika lábakat meg a kis kukit.

Egy izmos lábú, nem mikropénisszel rendelkező pasi nagyon is szexi tud lenni egy "fecskében"... ennyit erről!

2012. márc. 9. 15:42
 17/17 anonim ***** válasza:
38%
Mint mondtam sztem a legjobb pasi is nevetségesen néz ki fecskében.
2012. márc. 9. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!