Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek jól áll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek jól áll egy fiúnak ha a fecske fürdőnacijában felfele hordja a péniszét? Simán kirajzolódik, hogy mekkora van neki. kort írjatok

Figyelt kérdés
az én barátom is úgy hordja de engem nem zavar:) 17 L
2012. márc. 9. 12:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
az a lényeg, hogy oldalt kilógjanak a heréi
2012. márc. 9. 13:02
 2/17 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy néz ki a fiú.

kor

2012. márc. 9. 13:07
 3/17 anonim ***** válasza:
15%
Én fecskében még a legjobb pasit is kinevetném
2012. márc. 9. 13:08
 4/17 anonim ***** válasza:
56%

Van még olyan fiatal, aki fecske fürdőnadrágot hord?:)

Amúgy nem feltétlen jó ötlet, mert ha hideg vizes medencéből jön ki...hát, nem a nagy méret miatt nézik meg..:D

2012. márc. 9. 13:10
 5/17 anonim ***** válasza:
16%

egy férfi fecskében olyan mint egy nő olyan igazi nagymama bugyiban, nagyon gáz

Két dolgot nem szeretek a férfiakon a fecskét és a szőrös péniszt

24/L

2012. márc. 9. 13:13
 6/17 anonim ***** válasza:
20%

FÚJ

RÖHÖGŐGÖRCSÖT KAPTAM

2012. márc. 9. 13:13
 7/17 anonim ***** válasza:
65%

Lefelé nem fér el, ha oldalra rakná, akkor meg kilógna.

Szóval szerintem mindenképp felfelé kell tenni. Engem nem zavar, ha valakit fecskében látok, de azért örülök, hogy az én férjem nem abban úszik :)

28/n

2012. márc. 9. 13:14
 8/17 anonim ***** válasza:
3%
fecske furdonaci... Bruhaha!!! Olyat meg arulnak? Utoljara apamon lattam,pedig en sem vagyok mar fiatal. :D
2012. márc. 9. 13:14
 9/17 anonim ***** válasza:
79%
Elnézést hogy belekérdezek, de tudja valaki, hogy miért nevezik az ilyet FECSKÉNEK? Honnan jön ez a hülye név?
2012. márc. 9. 13:19
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj a fecskével? Sokkal kisebb a közegellenállás, gyorsabban lehet benne úszni. Egy Balaton-átúszásra pl. nem fogok trapézgatyát venni, akkor sem, ha az a legújabb divat.
2012. márc. 9. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!