Miért jobb a fecske, mint a boxer, de nem egészségügyi szempontból?
vicc az e gész ha boxer aor legyn laza :D
ne feszüljön attól behányok :D
@ 20:30-as
Csajszikám! A divat az egy mondvacsinált dolog. Ha úgy tetszik felvehetek fecskét is, de boxert is. Azonban nekem a boxer egészen kényelmetlen, és mostanában a jobb herém is rakoncátlankodik benne, szóval kénytelen voltam fecskére visszaváltani. Ennek ellenére lehet műttetnem kell, de íg mégis jobban érzi magát a jobbsó...
Ha meg hozzászólsz, akkor vállald a véleményedet, és ne exkuzálj miatta! ;)
Hasonló topik:
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Az én ízlésemet én határozom meg és nem holmi kitalált módi. Meg vegyünk mondjuk egy árvizet. Ha kiönt a Sajó, vagy a Duna-Tisza, netán a Bodrog, és az emberek a gátakon dolgoznak, akkor hol van a divat, a hajzselé, meg minden "szépségirányzat"? Akkor lényegtelenné válik a hajzselé, meg a rózsaszín póló is, mert estére csupa homok leszel meg izzadság. Na akkor amelyik kényelmes mondjuk a homokzsáklapátoláshoz, akkor azt veszed fel. De az sztem inkább a fecske lesz, mert magamból kiindulva, én nem bírom, ha munka közben kényelmetlenül össze-vissza fityeg a farkam vagy zacsim. De a száras alsó sem sokkal jobb ennél... az mondjuk ha fizikai munkát végzel, ahol hajlongasz szerintem vág.
Amelyik urológus ilyet állit,az az állatorvosira járt.
Aki meg még ezt el is hiszi,azt sem olvasott még biológiai
könyvet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!