Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha vadidegen srácok néznek meg, mikor sétálok az utcán? :D
Azért néznek meg, mert:
- túl szép
- túl csúnya
- túl feltűnő
- túl botrányos
vagy. :D
Nem láttalak még, de mivel megpróbálok jóindulatú lenni mindenkivel, én az elsőre szavazok. ;)
ez sztm egy ritka hülye kérdés :) mindenkit "megbámulnak" tulajdonképpen, mert amikor az ember másokkal találkozik / megy szemben velük stb, óhatatlanul is keresi mások tekintetét. ha vki esetleg egy kirívó ruhadarabot visel, vagy van rajta vmi ami különlegessé teszi (negatív/pozitív értelemben) akkor főleg "megbámulják" (nagyobb eséllyel néznek rá).
"Vagy mert annyira jól nézel ki, vagy mert annnyira szarul. Sok más lehetőség nincs." 21:11 - ez a komment nagyjából tökéletesen leírja a dolgot, a "nagyon jól néz ki" és az "annyira szarul" kategóriákba pedig nagyon akarva bárki bekategorizálható... :) tehát ezzel a gondolatmenettel az átlagos csajokat bámulják legkevésbé :P
"én is nagyon sokszor vagyok hasonló szituációban.. bár a megbámulás alapjelenség. az a vicces amikor be is szolnak :) :D de amúgy nekem tökre jólesik..:)"
na itt a gond a mai csajokkal :S addig rendben van, hogy jólesik vkinek, mert tulajdonképp a beszólás egy elismerés (még ha bunkó módon is) hogy mennyire vonzónak tart szexuálisan... a baj az hogy ismeretségi körömben nem kevesen vannak, akiknél megfigyelhető hogy direkt olyan kihívóan öltöznek (télen, legnagyobb hóban miniszoknya etc), csak hogy ezt az "elismerést" megkaphassák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!