Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha vadidegen srácok néznek meg, mikor sétálok az utcán? :D
Figyelt kérdés
Pl.: sétálok hazafelé a buszmegállóból délután, és jön velem szembe egy (v. több) srác, és megnéznek, de úgy, hogy majd kiesik a szemük, aztán utána még utánam is néznek...:D Eddig nem vettem észre ilyesmit.:D Minden csajt meg szoktak nézni?:D Nem vagyok vmi feltűnő egyéniség, és nem is volt rajtam semmi ciki, mert utána mindig megnézem, miért nézhettek meg annyira.:D:D2009. jún. 9. 21:07
1/14 A kérdező kommentje:
Amúgy 16/L vagyok...
2009. jún. 9. 21:08
2/14 anonim válasza:
ugyanígy vagyok vele csak én fiú vok :D mindenhol megbámulnak am 15 vok
3/14 anonim válasza:
Szerinted miért? Mert nagyon csúnya vagy! :D
Nah szerintetek nem ezért?
4/14 anonim válasza:
Te kis buta, hát azért, mert szép vagy...ilyen kérdést te lány xD tudtad, hogy ezt fogjuk mondani :D úgyhogy örülj
5/14 anonim válasza:
Vagy mert annyira jól nézel ki, vagy mert annnyira szarul. Sok más lehetőség nincs.
6/14 anonim válasza:
én is nagyon sokszor vagyok hasonló szituációban.. bár a megbámulás alapjelenség. az a vicces amikor be is szolnak :) :D de amúgy nekem tökre jólesik..:)
7/14 anonim válasza:
Engem is szoktak nézni, de én vagyok olyan bátor, hogy belenézek a szemükbe, így még többen megnéznek XD
Ez nem gáz, ez csak jó... hidd el, szép vagy :)
8/14 A kérdező kommentje:
jólvanna:D csak tök furi, hogy eddig nem bámultak meg, most meg hirtelen minden srác..:D
köszi a válaszokat:D
2009. jún. 9. 21:22
9/14 anonim válasza:
ez aranyos :D
velem is ez van, nem olyan régóta.. és mindig kérdezgetem magamtól mi az most szépültem meg? xD
de sztem a hajam miatt igazából :D
hosszú göndör kibontva eléggé feltűnő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!