Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél egy vadidegen ellenkező neművel pénzért?
Indokold meg,hogy miért nem,vagy miért igen, a korodat és nemedet is odaírhatod,meg azt is,hogy mennyi lenne az az összeg amiért megtennéd.
(Nem azért írtam ki a kérdést,hogy így keressek valakit,hanem azért mert érdekel,hogy itt a GYK-n hogy álltok a témához.)
pénzért sosem mert az elveim ellen van,ingyen bárkivel,akivel tudom,h lesz folytatás.
22f
Aha. Persze csak ha ő fizet :P És amúgy attól függ. Ha jól néz ki akkor ingyen is, de ha nagyon rusnya, akkor minimum 6 számjegy :D
19/F
ha jó a csaj, amolyan átlagos azaz számomra nem rossz akkor igen!!
DE! Csak ha nincs barátnőm persze.
Semmiképpen sem feküdnék le ismeretlennel, főleg nem pénzért. Tartom magam ahhoz az elvemhez, hogy csak szerelemből létesítek szexuális kapcsolatot. Tehát NINCS az a pénz.
19/L
Nem. Pénzért senkivel se feküdnék le, nem számít,hogy ismerem-e. És arra se volt még példa, hogy egy idegen első nap annyira megtetszik, hogy lefeküdjek vele.
Szóval én ezt nem tenném meg. :)
20/L
Óóóó ilyenkor mindenki ezt mondja.
De a pénz nagy úr tud lenni!
Ide egy nő sem fogja azt írni, hogy IGEN!
De ha nem lenne pénze, és nem tudná fizetni a számlákat és utcáre kerülne mert nincs kiút, akkor bizony lefeküdne! DE még akkor is ha van hol laknia és van keresete egy átlagos kevéske.
De ha nem lenne pasija a csajnak és nem egy templomos szent szűz márja, akkor tuti belemenne, egy 7 számjegyűbe!
EZ ITT NET, NEM A VALÓSÁG!
nem fáj!
Csak a legtöbben , mint ahogyan én sem, nem tudják tudjuk, elképzelni azt hogy ha éheznünk kéne akkor mi mindent megtennénk pénzért...
De ne kerüljünk olyan helyzetbe, hogy ez kelljen.
Én lefeküdnék! Úgy 10ezret kérnék tőle.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!