Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem kell tenniük semmit, hogy legyen pasijuk?
Azt írtam h akkor várható el ha oda vissza működik.. de úgy látom már elmentünk egy teljesen más témára.
De a lényeg h nem csak a férfiak érzik ugy hogy nehéz, és "lehetlen" nem ribi hanem normális nőt kifogni, hanem a nők sincsenek jobb helyzetben!!!!
20/L
Megint általánosítás.
Én például már nem egyszer kezdeményeztem srácoknál, és akkor meg jönnek azzal, hogy legyünk csak barátok.
De szar duma, ha nem tetszek neki, azt mondja, mert ez így olyan megalázó.
Annyiszor utasítottak már el, hogy én soha többé nem fogok kezdeményezni.
Azt sem értettem soha, hogy volt egyáltalán bátorságom.
Nem vagyok sem csúnya, sem buta.
Átlagos lány vagyok, hozzám mégis csak olyanokkal jönnek oda, hogy ,,nem jössz d*gni?"...
Pedig egyáltalán nem öltözök kihívóan, kevés sminket használok és nem hordok magassarkút.
Mondjuk 18 évesen alulról súrolom a 160 centit, talán ez a baj.
Szóval a lányoknak sem olyan könnyű, legalábbis nem mindnek, aki nem olyan gyönyörűséges,nem kell senkinek.
A 25. válaszolót meg nem értem, miért pontozták le, csak azt írta le, ami ilyenkor egyeseknél van.
Nekem sem használ semmilyen gyógyszer, amikor megvan, hányni is szoktam, fáj mindenem,a mellem,a fejem, a hasam, de úgy,hogy legszívesebben meghalnék.
Persze olyan is van, akinek ilyenkor semmi baja nincs, de azért a legtöbb lánynak elég fájdalmas.
Mondjuk ez nem ide tartozik, csak -gondolom fiúk- lepontozták, de ők meg nem tudják milyen.
És ilyenkor nem csak fájdalmaink vannak, érzékenyebbek is vagyunk.
Utálom, hogy ilyenkor a legapróbb dolgokon úgy kiakadok.
"De nézd a dolog jó oldalát: mi tudunk állva pisilni."
Mi is, csak sok lesz utána a mosatlan.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!