Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik normális fiú?
Kedves Sonata!
Szerintem Te semmit, akiről beszélnek, annak a válasza valószínűleg ki lett moderálva.
Kedves Kérdező!
Létezik normális fiú, ahogy létezik normális lány is. Már sokan írták, hogy mindenkinek más a normális, tehát nem könnyű a keresés, de ha kitartó, mindenképpen eredményre fog vezetni.
Kedves Sonata90!
Elnézést, én nem Neked írtam! Az egy 39% hozzászóló emberke volt, valószínűleg kitiltották, vagy törölték válaszát, mert mindenhova csak rosszakat írt! Elnézést, ez félre értés! :)
Normális fiúk:
Megélhetőségi helye: minden városban, faluban megtalálható
ismertető jele: nehezen felidegesíthető, siralmas kinézet, keménycsávók lenézik/b*sztatják, lányok többsége kiröhögi, 5-15% izom, félénk, szótlan különösen lányok előtt, jó eséllyel viccesebb mint a nagymenők(csak mivel senki nem kíváncsi rájuk, senki se tudja).
Megtalálható : Otthon (mert miért menne bárhová is ha mindenki lenézi, és kinevetik)
Célja: Találni egy szép lányt akit nem érdekel hogy néz ki és szeretni fogja!
Vannak kivételek persze, de szerintem egy Gyurma Gyuri és egy Heti 1 pasis ku*va alig ha lehet kedves ember... :)
Kivétel minden esetben van.Én is annak tartom magam.
Ha nem hiszed,járj utánna. :)
20/F
"Célja: Találni egy szép lányt akit nem érdekel hogy néz ki és szeretni fogja!
Vannak kivételek persze, de szerintem egy Gyurma Gyuri és egy Heti 1 pasis ku*va alig ha lehet kedves ember... :)"
Így van. Az a kedves, aki elvárja a lánytól, hogy szép legyen, ő maga - a saját elmondása szerint is ocsmány, de ezt senki nem hozhatja fel ellenérvként. Ez nagyon szánalmas felfogás.
én például az vagyok
nem iszok,nem cigizek,nem járok el állandóan bulizgatni,iskolába járok
normálisan tudok(tudnék) bánni lányokkal,de bezzeg azoknak meg a pávahaj,az izom,meg pénz a lényeg csak -,-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!