Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik normális fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik normális fiú?

Figyelt kérdés
Szerintetek van olyan fiú aki normális?Tudom , hülye kérdés de a lányok folyton ezen aggodalmaskodnak.É bevallom engem is érdekel hogy van e olyan fiú aki kedves kicsit úriemberesebb de mégis vannak hibái de viszont nem papucs? Ezen agyalunk a lányokkal és kíváncsi lettem , hogy van-e ilyen fiú?!
2012. febr. 29. 20:36
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
Mi rosszat mondtam? :O
2012. márc. 1. 22:10
 52/60 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Sonata!

Szerintem Te semmit, akiről beszélnek, annak a válasza valószínűleg ki lett moderálva.

Kedves Kérdező!

Létezik normális fiú, ahogy létezik normális lány is. Már sokan írták, hogy mindenkinek más a normális, tehát nem könnyű a keresés, de ha kitartó, mindenképpen eredményre fog vezetni.

2012. márc. 1. 23:56
 53/60 anonim ***** válasza:

Kedves Sonata90!

Elnézést, én nem Neked írtam! Az egy 39% hozzászóló emberke volt, valószínűleg kitiltották, vagy törölték válaszát, mert mindenhova csak rosszakat írt! Elnézést, ez félre értés! :)

2012. márc. 2. 13:33
 54/60 anonim ***** válasza:
Ja, így már mindjárt más, megnyugodtam...:)
2012. márc. 2. 14:12
 55/60 anonim ***** válasza:

Normális fiúk:

Megélhetőségi helye: minden városban, faluban megtalálható

ismertető jele: nehezen felidegesíthető, siralmas kinézet, keménycsávók lenézik/b*sztatják, lányok többsége kiröhögi, 5-15% izom, félénk, szótlan különösen lányok előtt, jó eséllyel viccesebb mint a nagymenők(csak mivel senki nem kíváncsi rájuk, senki se tudja).

Megtalálható : Otthon (mert miért menne bárhová is ha mindenki lenézi, és kinevetik)

Célja: Találni egy szép lányt akit nem érdekel hogy néz ki és szeretni fogja!

Vannak kivételek persze, de szerintem egy Gyurma Gyuri és egy Heti 1 pasis ku*va alig ha lehet kedves ember... :)

2012. máj. 22. 21:59
 56/60 anonim ***** válasza:

Kivétel minden esetben van.Én is annak tartom magam.

Ha nem hiszed,járj utánna. :)

20/F

2012. nov. 18. 23:30
 57/60 anonim válasza:
55. abszolút egyetértek én is ilyen vagyok de szerintem hátrány mert a mai lányokat már nem érdeklik az ilyenek :(
2015. márc. 29. 14:43
 58/60 anonim ***** válasza:

"Célja: Találni egy szép lányt akit nem érdekel hogy néz ki és szeretni fogja!

Vannak kivételek persze, de szerintem egy Gyurma Gyuri és egy Heti 1 pasis ku*va alig ha lehet kedves ember... :)"

Így van. Az a kedves, aki elvárja a lánytól, hogy szép legyen, ő maga - a saját elmondása szerint is ocsmány, de ezt senki nem hozhatja fel ellenérvként. Ez nagyon szánalmas felfogás.

2015. márc. 29. 17:57
 59/60 JD FAN válasza:

én például az vagyok

nem iszok,nem cigizek,nem járok el állandóan bulizgatni,iskolába járok

normálisan tudok(tudnék) bánni lányokkal,de bezzeg azoknak meg a pávahaj,az izom,meg pénz a lényeg csak -,-

2017. aug. 28. 14:42
 60/60 JD FAN válasza:
ja és 18 éves vagyok
2017. aug. 28. 14:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!