Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik normális fiú?
Figyelt kérdés
Szerintetek van olyan fiú aki normális?Tudom , hülye kérdés de a lányok folyton ezen aggodalmaskodnak.É bevallom engem is érdekel hogy van e olyan fiú aki kedves kicsit úriemberesebb de mégis vannak hibái de viszont nem papucs? Ezen agyalunk a lányokkal és kíváncsi lettem , hogy van-e ilyen fiú?!2012. febr. 29. 20:36
41/60 anonim válasza:
#36 vagyok
Igen, ezek az én tapasztalataim. De ezért várok, hátha összefutok a nagy Ővel. Azért sem adok lejjebb a szinten, nem fogok lesüjjedni, akkor inkább egyedül halok meg.
42/60 anonim válasza:
"#20 és #22edikkel egyet értek, pont csak minket kerülnek mindig el, míg az izomagyú kondiállatokra, meg a jóképűekre és a gazdagabbakra hajt rá a NAGYJA (őszinte tiszteletem a kivételnek, aki a belsőt nézi első sorban)." Nos itt tévedtél azzal, hogy normálisnak képzeled magad. Mert valaki sportol és véletlenül még jóképű is, akkor egyből ő az "utolsó szemét állat" mi ? Inkább a világnézeted változtass...
43/60 anonim válasza:
Úgy, hogy az a fajta viselkedés, életmód amit mi, "normálisak" folytatunk, valahogy nem "menő"... De igazából nem is érdekel, senki kedvéért nem vagyok hajlandó megváltozni. Jól érzem magam így, lehetőleg udvariasan és tisztelettudóan viselkedve a szebbik nemmel. Inkább maradok kicsit konzervatív, kicsit magamnak való és zárkózottabb...
44/60 A kérdező kommentje:
szerintem pont ez a jó hozzáálás..nem értem mi a bajuk egyes lányoknak a kedves fiúkal..
2012. febr. 29. 21:39
45/60 anonim válasza:
A régi mondás szerint minden jó pasinak van már barátnője vagy barátja :D ! Viccet félre téve: tényleg nagyon kevés az igazi FÉRFI, szóval arra az esély, hogy egy igazi alfahímmel találkozz, az kb 1: 100000-hez. Olyan persze sok van, aki alfának hiszi magát, de még omega sem lehetne...
46/60 A kérdező kommentje:
:D hát ebbe az omegás dologba egyetértek :D
2012. febr. 29. 21:50
47/60 A kérdező kommentje:
Sok jó választ kaptam!Köszönöm mindenkinek! :D
2012. febr. 29. 21:58
48/60 anonim válasza:
Az a bajuk, hogy nem vagyunk hajlandóak alkalmazkodni a rohanó és elferdült -de általuk követendőnek tartott- XXI. századi világhoz és életmódhoz... Csak beleszületnek a kényelembe és a modern világba és úgy vélik, hogy aki ezzel nem tud azonosulni, az el van veszve és inkább eltapossák. Akkor hát tapossanak engem is, kiállom a próbát!
49/60 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak üzenem , hogy ne mond véleményt amíg meg nem ismer..Ugyanis szánalmas hogy úgy mondasz véleményt másokról hogy nem is ismered..Ha ismernél akkor még jó de egyszerűen szánalmas emberek vannak...nem értem mért kell le p*csázni egy kérdés miatt.lehet hogy idióta a kérdés de attól még nem kéne ilyeneket irogatnod.Tehát én azt javaslom nézz tükörbe és utána mond véleményt másokról.
2012. márc. 1. 19:07
50/60 anonim válasza:
Kérdező! Ezen az utolsó válaszolón ne izgasd fel magad. Egy retardált, beteg ember. Az összes kérdéshez szinte csak negatív válaszokat ír. Onnan tudod felismerni, hogy csak ő van itt 39°os válaszadó. ;)
Tudod, Ő a tuti, Ő a Jani, aki mindig tudja a tutit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!