Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik normális fiú?
Én úgymond úriember vagyok (öltözködésben, stílusban, viselkedésben, stb), és nem vagyok papucs, nem vagyok meleg és még nem vagyok házas, van egy-két hibám, de kis volumenűek.
De itt úgysem hisz senki, senkinek.
17/F
pl. #24
Az elkerülneket úgy érted hogy elmegy melletted az utcán vagy mi?
Próbálkozol és mind elutasít a külsődre(!) hivatkozva (akár burkoltan), vagy várod hogy kezdeményezzen, de "elkerül"...?
Nem értem, minek ez a kétszínűség. Mindenki tudja, hogy a nőknek a "tökös" gyerekek kellenek. Ez alatt én most azt értem, aki bunkó, nagyképű, de jól néz ki. Ilyenekre nedvesedik a mai csajok (35 év alatt kb) 97%-a nagyjából.
Imádom, ha bevágnak ilyen topikokat, hogy jajj, létezik még normális srác?! Másnap meg látod, hogy egy közismerten bunkó, és az előbbi felsorolást követő sráccal smárol.
Majd akkor hiszek a nőknek, ha a csendes, visszahúzódó fiúkkal fognak járni, akik tisztelik őket, és szeretik őket. Addig marad a jól bevált bunkó stílus. Ez az egyetlen út igazság szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!