Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik normális fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik normális fiú?

Figyelt kérdés
Szerintetek van olyan fiú aki normális?Tudom , hülye kérdés de a lányok folyton ezen aggodalmaskodnak.É bevallom engem is érdekel hogy van e olyan fiú aki kedves kicsit úriemberesebb de mégis vannak hibái de viszont nem papucs? Ezen agyalunk a lányokkal és kíváncsi lettem , hogy van-e ilyen fiú?!
2012. febr. 29. 20:36
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
Hát én nem vagyok budapesti, csak Pest megyei :D
2012. febr. 29. 20:46
 22/60 anonim válasza:
előttem válaszoló h neked mennyire igazad van
 23/60 anonim ***** válasza:
HA van olyan fiú aki a szemetekben normális az 90% meleg,a maradék meg házas...
 24/60 anonim ***** válasza:
#20 és #22edikkel egyet értek, pont csak minket kerülnek mindig el, míg az izomagyú kondiállatokra, meg a jóképűekre és a gazdagabbakra hajt rá a NAGYJA (őszinte tiszteletem a kivételnek, aki a belsőt nézi első sorban).
2012. febr. 29. 20:48
 25/60 anonim ***** válasza:
ma 20:42 Ge** még a százalékunk is ugyanaz xD
2012. febr. 29. 20:53
 26/60 anonim ***** válasza:

Én úgymond úriember vagyok (öltözködésben, stílusban, viselkedésben, stb), és nem vagyok papucs, nem vagyok meleg és még nem vagyok házas, van egy-két hibám, de kis volumenűek.

De itt úgysem hisz senki, senkinek.

17/F

2012. febr. 29. 20:53
 27/60 anonim ***** válasza:

pl. #24

Az elkerülneket úgy érted hogy elmegy melletted az utcán vagy mi?

Próbálkozol és mind elutasít a külsődre(!) hivatkozva (akár burkoltan), vagy várod hogy kezdeményezzen, de "elkerül"...?

2012. febr. 29. 20:56
 28/60 Mi közöd Tőle ***** válasza:
44%

Nem értem, minek ez a kétszínűség. Mindenki tudja, hogy a nőknek a "tökös" gyerekek kellenek. Ez alatt én most azt értem, aki bunkó, nagyképű, de jól néz ki. Ilyenekre nedvesedik a mai csajok (35 év alatt kb) 97%-a nagyjából.

Imádom, ha bevágnak ilyen topikokat, hogy jajj, létezik még normális srác?! Másnap meg látod, hogy egy közismerten bunkó, és az előbbi felsorolást követő sráccal smárol.

Majd akkor hiszek a nőknek, ha a csendes, visszahúzódó fiúkkal fognak járni, akik tisztelik őket, és szeretik őket. Addig marad a jól bevált bunkó stílus. Ez az egyetlen út igazság szerint...

2012. febr. 29. 21:04
 29/60 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy létezik. Csak az általános tapasztalat szerint nem kellünk a kutyának sem...
2012. febr. 29. 21:05
 30/60 A kérdező kommentje:
Az Anciáns Marinátor válaszolónak.És minden másnak van olyan lány , aki kedves és jó fej , nem pénzsóvár stb.Az a baj a lányokkal szerintem (némelyikkel) hogy már nagyon elk*rvásodtak.Nem mindenki de elég sokan.Én soha nem akarok olyan lenni mint ők.Am meg az jó hogy vannak , és az is jó hogy vannak hibái , elvégre minden embernek vannak :D .Csak z a kérdés ,találok-e olyat egyszer :) Szerintem egyedül halok meg egy macskával de ez van :P
2012. febr. 29. 21:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!