Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik normális fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik normális fiú?

Figyelt kérdés
Szerintetek van olyan fiú aki normális?Tudom , hülye kérdés de a lányok folyton ezen aggodalmaskodnak.É bevallom engem is érdekel hogy van e olyan fiú aki kedves kicsit úriemberesebb de mégis vannak hibái de viszont nem papucs? Ezen agyalunk a lányokkal és kíváncsi lettem , hogy van-e ilyen fiú?!
2012. febr. 29. 20:36
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:

úgy elkerül, hogy le se sz.r minket.

konkrétan megmondtam szerintem..

inkább az izomagyúakat, meg a pénzeseket és a bunkókat válasszák 95%ban

(respect a maradék 5%nak, aki a belsőre megy)

(Így érted, mire célzok?)

2012. febr. 29. 21:09
 32/60 A kérdező kommentje:
Sonata90 h-h nem kelletek a kutyának sem?Szerintem nagyon is jó lenne egy ilyen fiú....Akinek egy bunkó majom kell az úgy járt..
2012. febr. 29. 21:10
 33/60 anonim ***** válasza:
Áruld már el merre laksz, ( a macskáddal) hogy arrafelé egy normális ember sincs? :D
2012. febr. 29. 21:15
 34/60 anonim ***** válasza:
Mert egyrészt a bunkókra buktok, másrészt a külső fontosabb nektek, mint h normális legyen vki.
2012. febr. 29. 21:15
 35/60 A kérdező kommentje:
nem egyáltalán nem fontosabb a külső.sok olyan embert ismerek kainek nem számit.és nekem se..am meg nem bukunk bunkókra :D ill én nem és még sokan mások :D
2012. febr. 29. 21:20
 36/60 anonim ***** válasza:
Egyébként a még a külső/belső rendes fiúkat se tojják le, hiába nézek ki jól (állítólag), hiába vagyok rendes ember, de így sem tetszek a "normális" lányoknak, nem vagyok egy tanulatlan, utolsó, paraszt bunkó, ez a baj...
2012. febr. 29. 21:21
 37/60 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.Én nem vagyok ilyen és az ismerőseim se ilyenek.De ez az én véleményem.Akor neked vannak rossz tapasztalaid :) Már bocsi.
2012. febr. 29. 21:26
 38/60 anonim ***** válasza:

Persze értem én, de azért csak ott van az a (talán több mint) 5%. Aztán lehet hogy nem a legkönyebb őket megtalálni, de ha csúnyán fogalmazva úgymond ez a választék, akkor ehez kell igazodni, mivel másokat jóval nehezebb megváltoztatni.

Szóval lehet hogy nehéz a helyzet, de nem reménytelen, tartsd a frontot! ;) :D

2012. febr. 29. 21:26
 39/60 Ivan Iljics ***** válasza:

Természetesen létezik. A probléma csak az hogy vagy foglalt vagy nem elég jóképű.

De léteznek még változatok... Jóképű és udvarias de nagyon papucs. Csak egy kicsit bunkó de az pont elég hogy megőrjítsen.

Ahány ember annyiféle. Én például a "nem elég jóképű" kategóriába tartozom.

2012. febr. 29. 21:27
 40/60 A kérdező kommentje:
:D jó válasz :D ám ink ne adjuk fel :DD
2012. febr. 29. 21:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!