Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány igazi pofont adtatok eddigi életetekben?
Figyelt kérdés
Nem óvodás meg kisiskolás esetekre gondolok, hanem felnőtt fejjel, indulatból adott pofonra.2012. febr. 28. 16:09
21/30 anonim válasza:
Senkit sem ütöttem meg. Nem tudnám megtenni. Amikor a mostani barátom egyszer nagyon megbántott, akkor álmomban jópárszor megpofoztam, de élőben nem menne.
22/30 anonim válasza:
Pofont egyet se.
Egyszer megcsaltak és csak röhögött rajtam, hogy sírok.
Akkor nem pofont kapott, hanem egy bal egyenest. Járok küzdősportra, szóval biztos nem volt kellemes, mert tudok ütni.
Amúgy nem vagyok agresszív, senkit nem szoktam bántani, de ez számomra túl megalázó volt.
23/30 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ezzel vigyázni kell, mert egy ökölcsapás már - különösen, ha küzdősportot űzöl - könnyen testi sérülést okozhat és ha feljelent az illető, az már több, mint kellemetlen.
2012. okt. 26. 11:41
24/30 anonim válasza:
Elhiheted, hogy nem különösebben érdekelt...
Amúgy ő is bunyózik, szóval nem hisztizett miatta, csak meglepődött és nem röhögött tovább.
És kb ennyivel le is zártuk a dolgot.
25/30 anonim válasza:
Nem adtam bele minden eromet de csattant egyet..Buliban az egyik srac kijelentette hogy csak szex..:D 16L utana ott is hagytam :)
26/30 anonim válasza:
Akartam,de az asztalra csaptam helyette.Így is elértem amit szerettem volna(csend lett). 23L
27/30 A kérdező kommentje:
Utolsó:
Féltél megütni az illetőt, vagy inkább sajnáltad volna?
2013. jún. 28. 13:40
28/30 anonim válasza:
Drága főnökömmel történt az eset ,igazságtalanul kiabált velem(elcseszett valamit az egyik kolléga és engem talált meg),szóval inkább tartottam tőle kicsit.Meg kétszer akkora,mint én vagyok:)
29/30 anonim válasza:
Egyszer az exemet tiszta erőből felképeltem. Szintén küzdősportolok. De nem ököllel hanem tenyérrel ütöttem, gyakorlatilag leesett a székről. Jól átgondoltam minden lehetőséget, nem csak indulatból ütöttem, ma sem tennék másképp, megérdemelte, és ezt ő is elismerte.
30/30 anonim válasza:
Többet is, hirtelen felindulásból az exemnek. Az a baj, hogy nagyon fel tudom magam húzni.. vágtam már hozzá telefont, meg cipőt is.. de ő azt mondta szerette bennem hogy ilyen könnyen elszáll az agyam, mert hogy olyankor voltam a legszexibb.. Hát kinek mi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!