Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek egyesek védekezni?
Annyiféle fogamzásgátló módszer van, mégis napi szinten jönnek a "nem védekeztem, lehetek-e terhes?" kérdések.
Ennyire nehéz volna?
Szerintem maradj életed végéig szűz. Mindenkinek jobb lesz.
:DD
fejlett érzelmi világnak nevezed, hogy te úgy ÉRZEL a 20onévesek iránt mintha gyerekek lennének, csak mert te öregnek érzed magad...
figyelj, akinek nem inge..., én egy bizonyos embercsoportra értettem, és elég fárasztó hogy azok miatt mindenkit éretlennek tartanak aki nem egy ráncos vén fószer.
és igen birka vagy ha azt hiszed te jobban tudod mit fogok én érezni 80 évesen mint én magam, csak mert sztereotipizálsz hogy minden embert csak az érdekel hogy legyen valaki körülötte 0-24 ben, és ne maradjon ideje a saját gondolataira, mert nem bírná elviselni az önelemzést. igen, az "érzelemlények" nem bírják elviselni. de ne általánosíts, nem mindenki olyan...
#30 naív vagy. ha szervet szereznek neked illegálisan, milliókért, majd pont egy elkötést nem fognak bevállalni nemde?
#31 köszönöm az értelmes hozzászólást, remélem nem lesz közöd hozzá a jövőben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!