Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek egyesek védekezni?
Annyiféle fogamzásgátló módszer van, mégis napi szinten jönnek a "nem védekeztem, lehetek-e terhes?" kérdések.
Ennyire nehéz volna?
Nem értem már megint miért gyerekes. Az elköttetésre joga van, ha ő így érzi, hát az ő dolga. Feltételezem nem szeretne családot alapítani.
Azért tisztelhetnénk mások véleményét. Ki a fenének árt vele?
ember: S Z Ö V E G é R T É S ! ! !
hol mondtam én hogy a sex rosz?
azt mondtam hogy nincs normális védekezési módszer.
a sex jó. a terhesség nem. tudod 7×es túlnépesedés, felelősség, kompromisszumok, terhescsíkok, önmagunk feladása stb...
most próbálnám magyarázni tovább mit értettél félre...de komolyan nem értem. hogy a halálba tudtad enyire félreolvasni...menj már visza alsó tagozatba kérlek.
bocs. de nem te voltál az első ilyen... (nemfolytatom) szóval bocs még egyszer a prosztó stílusért, de ez már fáraszt, hogy az emberek enyire nem értik amit olvasnak.
ok. szóval kissé lehiggadva:
magyarázom :
"Úgy gondolsz a szexre mint valami kötelező rosszra"
Nem. nem gondolok úgy.
én a Védekezésre gonolok úgy mint kötelező rosszra. valamint a terhesség is bekövetkezhető rosz a számomra.
így ha ezt a kettőt öszevetjük:
nem akarok terhes lenni + ha már kell a kötelező rosz ( = védekezés) akkor csak egyszer kelljen és többet ne (ez az elkötés)
hát figyelj. nem kell addig várni. már most megmondom hogy nem fogok bánkódni.
ismerem a saját elmémet, és én ellentétben a sok birka "érzelemlénnyel" tisztában vagyok magammal.
# 20
Elkötés :))) csak hiszed, hogy ilyen egyszerű...három gyerek után csinálják meg, akkor sem ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!