Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem képesek egyesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek egyesek védekezni?

Figyelt kérdés

Annyiféle fogamzásgátló módszer van, mégis napi szinten jönnek a "nem védekeztem, lehetek-e terhes?" kérdések.

Ennyire nehéz volna?

2012. febr. 24. 21:39
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem hogy hány éves vagy?
2012. febr. 25. 18:27
 22/33 anonim ***** válasza:
22/ L
2012. febr. 25. 23:59
 23/33 A kérdező kommentje:
Hát ne haragudj meg de nehezen hiszem ell h 22 vagy. Nem azért mert szűz vagy, hanem mert a gondolkodásod egy 10 évesé. Úgy gondolsz a szexre mint valami kötelező rosszra és ilyen dolgokkal dobálózol h elköttetés. 22 évesen már ennél több esze szokott lenni az embernek és nem tesz ilyen könnyelmű kijelentéseket.
2012. febr. 26. 08:44
 24/33 anonim ***** válasza:

Nem értem már megint miért gyerekes. Az elköttetésre joga van, ha ő így érzi, hát az ő dolga. Feltételezem nem szeretne családot alapítani.

Azért tisztelhetnénk mások véleményét. Ki a fenének árt vele?

2012. febr. 26. 13:10
 25/33 anonim ***** válasza:
66%

ember: S Z Ö V E G é R T É S ! ! !

hol mondtam én hogy a sex rosz?

azt mondtam hogy nincs normális védekezési módszer.

a sex jó. a terhesség nem. tudod 7×es túlnépesedés, felelősség, kompromisszumok, terhescsíkok, önmagunk feladása stb...

most próbálnám magyarázni tovább mit értettél félre...de komolyan nem értem. hogy a halálba tudtad enyire félreolvasni...menj már visza alsó tagozatba kérlek.

bocs. de nem te voltál az első ilyen... (nemfolytatom) szóval bocs még egyszer a prosztó stílusért, de ez már fáraszt, hogy az emberek enyire nem értik amit olvasnak.

2012. febr. 28. 02:00
 26/33 anonim ***** válasza:

ok. szóval kissé lehiggadva:

magyarázom :

"Úgy gondolsz a szexre mint valami kötelező rosszra"

Nem. nem gondolok úgy.

én a Védekezésre gonolok úgy mint kötelező rosszra. valamint a terhesség is bekövetkezhető rosz a számomra.

így ha ezt a kettőt öszevetjük:

nem akarok terhes lenni + ha már kell a kötelező rosz ( = védekezés) akkor csak egyszer kelljen és többet ne (ez az elkötés)

2012. febr. 28. 02:06
 27/33 A kérdező kommentje:
Értem én. Nem akarsz soha az életben gyereket. Szólj majd ha 80 éves leszel és nem azon bánkodsz h nincs senkid, mert könyebb volt elköttetni magad mint gyógyszert v óvszert használni
2012. febr. 28. 17:24
 28/33 anonim ***** válasza:

hát figyelj. nem kell addig várni. már most megmondom hogy nem fogok bánkódni.

ismerem a saját elmémet, és én ellentétben a sok birka "érzelemlénnyel" tisztában vagyok magammal.

2012. márc. 2. 22:24
 29/33 A kérdező kommentje:
Fantasztikus. Tehát már ott tartunk h aki kicsit is fejlett érzelmi világgal rendelkezik az birka. Nagyon okos vagy. Elmesélném h több a "birka" mint az olyan fantasztikusan okos emberke mint te. Hál istennek
2012. márc. 5. 09:40
 30/33 anonim ***** válasza:

# 20

Elkötés :))) csak hiszed, hogy ilyen egyszerű...három gyerek után csinálják meg, akkor sem ingyen.

2012. márc. 5. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!