Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek egyesek védekezni?
Annyiféle fogamzásgátló módszer van, mégis napi szinten jönnek a "nem védekeztem, lehetek-e terhes?" kérdések.
Ennyire nehéz volna?
Mert sneki nem mondja el nekik normálisan a dolgokat.
Mert felelőtlenek, éretlenek és hülyék.
mert égő anyutól kotonra pénztkérni
mert égő a kotont megvenni
mert félnek a nőgyógyásztól felíratni a fogamzásgátlót
mert félnek pénzt kérni anyutól a fogamzásgátlóra
Szerintem nem az elmondás hiánya a probléma. Nekem sem mondta el senki, elmentem a könyvtárba tizenévesen, és olvastam. Most sokkal könnyebb, mint 20 éve volt, mert ott a net.
Felelőtlenség és butaság. Ennyi.
1: Nem ismerik a fogamzásgátló módszereket
2: Nem ismerik a biológia ezen részét, és ez nem vicc, tényleg nem tudják sokan, hogy hogyan is lesz a kisbaba, de szexuális életük már van
3: Nem gondolnak bele a következményekbe, a döntésüket a pillanatnyi "hév" határozza meg.
4: Baromi felelőtlenek
5: Nincs pénzük a fogamzásgátlásra
Feltételezem neki nem felelnek meg a módszerek és az újabbakat nem ismeri.
Van, akinek a gyógyszer nem jó, például nekem sem, ha még emellé nem bírja az óvszert sem, akkor elég peches alak, el kell menni a nőgyógyászhoz vagy a védőnőhöz és ő majd ajánl másik lehetőségeket. (Mert tényleg nem csak ez a kettő létezik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!