Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tölt el jó érzéssel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tölt el jó érzéssel, hogy megcsaltam a páromat? Ő most szenved, én meg örülök neki!

Figyelt kérdés
Borzasztó mert az én lelkem örül,ő meg szenved!És még bűntudatom sincs.Kedd hajnalban lefeküdtem az ex-el a jelenlegivel meg kedd délután és ez engem boldoggá tesz mondván fiatal vagyok élnem kell.

2012. febr. 22. 23:44
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Az ilyen sérülések után az idióta viselkedéssel gyakran ugyanannyira lehetetlen felhagyni, mint a normális embernek a normális viselkedéssel és igényekkel, élvezettel, mert az ösztön abba az irányba hajt. Ha ráadásul nincsenek rendesen érzései vagy ingadozik, akkor miért hagyna fel vele? Tudja, és? Amit te nem érzel, azzal rohadt nehéz számolni, mert fogalmad sincs, mi van a másikban, csak kívülről látod. A kérdező kissé szociopata lett, aki élvezi a dominanciáját, hát ez van...
2012. febr. 23. 01:16
 32/41 A kérdező kommentje:
De ez csak felette van, az exem úgy kivágna,hogy a lábam nem éri a földet,megalázna meggyötörne....De őt is megcsaltam az azelőtti exemmel......szóval minden pasimat az exekkel.És esküszöm nem hazudok! Nyugodtan írjatok le,megérdemlem.
2012. febr. 23. 01:19
 33/41 anonim ***** válasza:
El kellene menned pszichiáterhez, nem azért, hogy ne bánts másokat, hanem saját érdek. Az csak egy következménye a problémának, hogy másoknak ártasz. Mondjuk ha nem szenvedsz az állapotodtól, akkor nagyon nehéz, de amint úgy érzed, hogy nincs rendben, keress fel valakit. Nem biztos, hogy tudnak segíteni, de legfeljebb nem jön be, sokat nem veszíthetsz.
2012. febr. 23. 01:22
 34/41 anonim ***** válasza:
a nők szeretnek szenvedni, szóval szerintem még élvezi is!
2012. febr. 23. 07:53
 35/41 anonim ***** válasza:
szerintem téged csaltak meg,de arra bamba vagy,hogy megmondd a csajnak,hogy mekkora szemét,ennek orulsz,hogy mások szapulják a csajod.otthagyni nem mered,mert félsz,más nem engedi meg,hogy bezavard neki a lompost.
2012. febr. 23. 08:29
 36/41 anonim ***** válasza:

Mert egy önző, gonosz kurv.a vagy. Azért.

23/l

2012. febr. 23. 10:01
 37/41 anonim ***** válasza:
Mert lelketlen és gerinctelen vagy.
2012. febr. 23. 10:26
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy lelki betegség. Én is ilyen vagyok és nagyon nehéz elnyomni. Mondjuk én nem csaltam meg a párjaimat, de egy bizonyos idő elteltével kb. fél év után én lelkileg szadiztam őket. Mindent elkövettem annak érdekében, hogy lássam őket sírni és könyörögni. Bennem ez kettős érzéseket váltott ki, egyfelől iszonyatosan jólesett, másfelől pedig sajnáltam őket, aztán mindig odamentem vigasztalni és átöleltem. Ekkor éreztem, hogy fontos vagyok a számukra. Ez mindig csak az elején van, aztán túl vagyok ezen a perióduson és abbahagyom. Férjem is túlélte, velem maradt, abbahagytam. Végül nem emiatt romlott meg a kapcsolatunk. Van másik párom és rettegek már most, hogy egy idő után vele is ezt fogom csinálni, nagyon szeretem őt és nem akarom elveszíteni. Úgyhogy uralkodni fogok magamon és visszafojtom. Más megoldás nincs. Különben örökké egyedül maradok.

Pszichológusnál töltöttem egész tini koromat, 12 éves koromtól 20-ig, semmit nem segített.

Szerintem te is ezt próbáld meg, hogy uralkodsz magadon, lebegjen az a szemed előtt, hogy ő nem tehet semmiről, és így képes leszel normális kapcsolatot kialakítani.

Remélem minden rendben lesz! :)

2012. febr. 23. 11:19
 39/41 A kérdező kommentje:

Csaj vagyok és nem pasi.

Köszönöm szavaitokat!

2012. febr. 23. 11:35
 40/41 anonim ***** válasza:
énis voltam ilyen helyzetben pasiként. a szenvedő alany. de egyszer úgyis felülkerekedik rajtad a másik, és akkor úgy fogsz szenvedni, hogy az amit most érzel semmi ahoz képest. úgyhogy gondolkodj el a dolgaidon :)
2012. febr. 24. 17:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!