Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tölt el jó érzéssel, hogy megcsaltam a páromat? Ő most szenved, én meg örülök neki!
Ide figyelj te szerencsétlen.
Én 3 hónapig vígasztaltam egy csajt az exe miatt (megcsalta), nem is mert velem talizni, mert annyira fél a fiúktól meg stb de végül összejöttünk. Már az első adandó alkalommal megcsalt, utána meg össze-vissza keféltette magát csak azért, hogy megcsalhasson és most nekem fájjon. Szerinted ennek mi értelme? Ahogy én nem ártottam ennek a lánynak, úgy neked sem ártott a jelenlegi párod. Az exed ebből semmit sem érez, sőt, tulajdonképpen neki "jó", hisz dughat téged. Legalább lenne benne valami logika... de nincs. Gusztustalan vagy.
Az a logika,hog execském is érez még,és kellenék neki újra és nem csak 2 dugás erejéig.
Oké felkötöm magam.
Értem.
Most is ír...áhh elsülyedek szégyenemben.
Nagyon fáj amit csináltál velem,szét tört darabokra a szívem.NAGYON DE NAGYON FÁJ NEM TALÁLOK SZAVAKAT HOGY MENNYIRE FÁJ LELKILEG EZ A DOLOG.HITTEM A SZAVAIDNAK HOGY NORMÁLIS VAGY ERZSIKE NAGYON FÁJ FÁJ.......
Kemény....igaza van annak aki azt mondja,hogy azt kellett volna vissza alázni aki engem tönkre tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!