Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tölt el jó érzéssel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tölt el jó érzéssel, hogy megcsaltam a páromat? Ő most szenved, én meg örülök neki!

Figyelt kérdés
Borzasztó mert az én lelkem örül,ő meg szenved!És még bűntudatom sincs.Kedd hajnalban lefeküdtem az ex-el a jelenlegivel meg kedd délután és ez engem boldoggá tesz mondván fiatal vagyok élnem kell.

2012. febr. 22. 23:44
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
az ex akivel lefeküdtem engem is alázott lelkileg tönkre tett....nekem ki kegyelmezett?? senki!!! ki gondolt abban,hogy én mit érzek?? Senki
2012. febr. 23. 00:57
 22/41 anonim ***** válasza:
58%
áh te büdös ribanc, a pasid helyében biztos kitalálnék valami durva megalázást és úgy dobnálak ki hogy csak.. áh, nem idegesítem magam az ilyeneken... kösd fel magad csáó
2012. febr. 23. 01:00
 23/41 anonim ***** válasza:
73%

Ide figyelj te szerencsétlen.

Én 3 hónapig vígasztaltam egy csajt az exe miatt (megcsalta), nem is mert velem talizni, mert annyira fél a fiúktól meg stb de végül összejöttünk. Már az első adandó alkalommal megcsalt, utána meg össze-vissza keféltette magát csak azért, hogy megcsalhasson és most nekem fájjon. Szerinted ennek mi értelme? Ahogy én nem ártottam ennek a lánynak, úgy neked sem ártott a jelenlegi párod. Az exed ebből semmit sem érez, sőt, tulajdonképpen neki "jó", hisz dughat téged. Legalább lenne benne valami logika... de nincs. Gusztustalan vagy.

2012. febr. 23. 01:02
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem egy pasi alázna, azt rajta torolnám meg, nem azokon, akik ártatlanok. Hisztizz csak, ennél sokkal rosszabb is lesz az életed, ha így folytatod. Ellenségeket csinálsz magadnak...
2012. febr. 23. 01:05
 25/41 A kérdező kommentje:

Az a logika,hog execském is érez még,és kellenék neki újra és nem csak 2 dugás erejéig.

Oké felkötöm magam.

2012. febr. 23. 01:06
 26/41 anonim ***** válasza:
Hah, mert a lelki sérülések aztán logikai alapon működnek te szerencsétlen... Ezt annak írom, aki szerint a kérdező a szerencsétlen. Akit trauma ért, az utána máshogy lesz bekötve b*szki..
2012. febr. 23. 01:07
 27/41 anonim ***** válasza:
Azért szerencsétlen, mert látja, hogy nem jó amit csinál, mégsem hagy fel vele.
2012. febr. 23. 01:11
 28/41 A kérdező kommentje:

Értem.

Most is ír...áhh elsülyedek szégyenemben.

Nagyon fáj amit csináltál velem,szét tört darabokra a szívem.NAGYON DE NAGYON FÁJ NEM TALÁLOK SZAVAKAT HOGY MENNYIRE FÁJ LELKILEG EZ A DOLOG.HITTEM A SZAVAIDNAK HOGY NORMÁLIS VAGY ERZSIKE NAGYON FÁJ FÁJ.......

Kemény....igaza van annak aki azt mondja,hogy azt kellett volna vissza alázni aki engem tönkre tett.

2012. febr. 23. 01:12
 29/41 anonim ***** válasza:
Ja, hogy fake... akkor nem szóltam. :D
2012. febr. 23. 01:14
 30/41 A kérdező kommentje:
esküszöm,hogy nem kamu kérdés!!!
2012. febr. 23. 01:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!