Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tölt el jó érzéssel, hogy megcsaltam a páromat? Ő most szenved, én meg örülök neki!
Figyelt kérdés
Borzasztó mert az én lelkem örül,ő meg szenved!És még bűntudatom sincs.Kedd hajnalban lefeküdtem az ex-el a jelenlegivel meg kedd délután és ez engem boldoggá tesz mondván fiatal vagyok élnem kell.2012. febr. 22. 23:44
1/41 anonim válasza:
Gratulálok... Ennyit jelent neked, hogy szeret a párod? Hát okádni tudnék a fajtádtól... bocsi :S
2/41 anonim válasza:
mert egy szociopata vagy:D najó nem, csak nem szereted a barátod. fölösleges együtt lennetek.
3/41 anonim válasza:
Jóltetted.Mindenki csinálja azt ami jólesik.
Én szakítottam az exemmel és másnap szexeltem az azelőtti exemmel.Na az is frankó érzés volt,bár legalább valamivel gerincesebb
=)
4/41 A kérdező kommentje:
Igen szeret,sőt még ezek után én gondolkodom...és megbocsájtana minden gondolkodás nélkül.3 éves kapcsolat után,kivágta az akkor nőjét,mert hazudgált és megcsalta az ismerőssel.Sajnálom de nem bánom.
2012. febr. 22. 23:48
5/41 A kérdező kommentje:
23:48
ügyes vagy te is!:)
2012. febr. 22. 23:49
6/41 anonim válasza:
ŐŐŐ, ezek után miért csodálkozunk az ilyen kijelentéseken, hogy minden nő k*urva?
7/41 anonim válasza:
Mert ebből a hatalmi harcból te jöttél ki dominánsnak. Ennek köze nincs a szerelemhez és a párodat tönkreteszed vele. Ez mitől inkább lenne élet, mint az, ha hűséges lennél? A fiatalság nem mentség semmiféle aljasságra.
8/41 A kérdező kommentje:
Tudom,de hiába akarok bűntudatot érezni nem megy sehogy sem.A kérdést az azért raktam fel,hogy hordjatok le és hátha bűntudtaom lesz.Ja és péntek este megint találkozok az ex-el és tuti le is fekszem vele,és mindezt nem azért mert annyira szex éhes vagyok és hiányzik a szex!
2012. febr. 23. 00:03
9/41 anonim válasza:
És ezt miért nem beszéled meg a pároddal? Mármint azt, hogy több szexre vágysz.
10/41 A kérdező kommentje:
nem vágyok több szexre,de az orgazmusaim nem jók,ő meg hamar elmegy mondván vérszívó vagyok,ha kevesebb előjáték akkor is,ha több akkor is.Nincs már szexuális igényem,se vele se mással teljesen megsavanyodtam mellette.
2012. febr. 23. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!