Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgytarsak, mi tolt el benneteket jobb erzessel, ha szepnek vagy szexinek titulalnak benneteket?
Figyelt kérdés
Melyik a nagyobb bok, ha gyonyoru, vagy ha dogos nokent vagytok megitelve?2011. aug. 29. 12:36
2/8 anonim válasza:
Az első,legalábbis eleinte. Utána már inkább a második.
4/8 anonim válasza:
Igen, eleinte elég ha szép vagy mások szemében, de egy idő után már nem az aranyos, szép lány akarsz lenni, hanem egy igazi, szexi NŐ. Természetesen itt nem a "mellseggkidobálós" stílusra gondolok.
5/8 anonim válasza:
Én azt szeretem a legjobban, ha "gyönyörűnek" titulálnak, a "dögös" nekem túl "de megb*sználak" hatású, persze valamilyen szinten annak is örülök, de attól is nagyban függ, hogy ki mondja ezt nekem. "Szépnek" már sokszor hívtak, de mindig jól esik, még így is szinte minden alkalommal zavarba jövök. 19L
6/8 anonim válasza:
Ha szépnek. Szexi szinte bárki lehet, aki karcsú, nem ronda és felesz egy minit.
8/8 anonim válasza:
Nekem,már az is elég,ha valaki szerint szép vagyok, de ez mostanában elég ritkán fordul elő. Mostanában csak fütyülnek utánam az utcán, és ez már bosszant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!