Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tölt el jó érzéssel, hogy megcsaltam a páromat? Ő most szenved, én meg örülök neki!
Figyelt kérdés
Borzasztó mert az én lelkem örül,ő meg szenved!És még bűntudatom sincs.Kedd hajnalban lefeküdtem az ex-el a jelenlegivel meg kedd délután és ez engem boldoggá tesz mondván fiatal vagyok élnem kell.2012. febr. 22. 23:44
11/41 anonim válasza:
Akkor hagyd ott, de ne szórakozz vele
12/41 A kérdező kommentje:
elhagni meg nem tudom:'( és nem tudom,hogy miért.
2012. febr. 23. 00:18
13/41 anonim válasza:
Mondd meg neki mit csináltál, ha van esze akkor kidob és azt csinálsz amit akarsz, nincs több 'gondod'... Ha meg hajlandó lenne elnézni ezt a dolgot, akkor csak sajnálni tudom
14/41 A kérdező kommentje:
emondtam,és még g is vissza fogadna.
2012. febr. 23. 00:34
15/41 anonim válasza:
Sajnálom a srácot. Tudod mit? Becsüld meg nagyon, fog az még fájni neked, ha nem lesz senkid, vissza fogod sírni 100-szor, hogy ez a srác úgy szeretett, hogy ezt is képes volt elnézni.
16/41 A kérdező kommentje:
Tudom igazad van,és tessék most potognak a könnyeim,mert igazad van! Képzelem mit élhet át!!! Kívánom saját magamnak,hogy 100x kapjam vissza,mert nem érdemelte meg.
2012. febr. 23. 00:38
17/41 anonim válasza:
Ne kívánj magadnak ilyet, mert elég valószínű, hogy vissza fogod kapni. Nem hiszem, hogy ettől a sráctól, de valakitől egész biztosan, ez már csak így szokott lenni :S Becsüld meg, gondolj bele neked milyen érzés lenne, ha valaki ezt csinálná veled...
18/41 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy vissza fogom kapni ha 10 év múlva akkor is,de teljesen megérdemelném..és tudom mit érez,vagy is csak gondolom...és én még jobban rá tettem egy lapáttal,pár megalázással megspékelve.
2012. febr. 23. 00:49
19/41 anonim válasza:
Lelki beteg vagy. Így próbálgatod a nőiességedet, hogy fájdalmat tudsz-e okozni ilyenekkel, és lám, igen. Ettől erősebbnek érzed magad, pedig valójában nagyon gyenge vagy.
Egy párkapcsolat talán a halál? Mi az, hogy élned kell? Te is tudod, hogy rossz duma ez, egyszerűen csak rémesen alacsony az érzelmi intelligenciád, meg lehet valami difid ami miatt ez jólesik.
20/41 anonim válasza:
Hát igen, érdemes elgondolkozni azon, hogy mit érez a másik mielőtt cselekszünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!