Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg megérzi egy nő ha tetszik egy férfinak?
Van egy férfi a közvetlen környezetembe,és nem tudom eldönteni hogy tényleg tetszem-e neki vagy csak szórakozik?
Semmi komolyat nem akarok tőle,bár nem tagadom tetszik. 4éve kapcsolatban vagyok,és nem akarok félre lépni,de mivel nap mint nap találkozom vele,így jó lenne átlátni jobban a helyzetet.
Ha találkozunk,elenged a lépcsőn,kinyitja elöttem az ajtót (lehet ez csak azért van mert úriember?)
Mégis amikor összefutunk,mintha zavarba lenne,és alig mer rám nézni,de látom hogy keresi a tekintetem.
Szóval egy nő érzi ha tetszik egy férfinak?Mert én azt érzem,csak kínos hogy minden nap láthatjuk egymást.Mégsem költözhetek el! :)
Igen,az apró flörtökből,a tekintetetek összevillanásából tudni,érezni lehet ösztönösen.Bár az más kérdés,hogy ez vágy és fellángolás-e inkább,szimpla,flört,vagy annál több.Ezt szintén érezni lehet,ha magában letisztázza az ember.
Addig jó,míg csak megnézel valakit,és elkönyveled magadban,hogy tetszik.Viszont mikor már agyalni kezdesz,gubancok vannak,és hajlasz a botlásra.
Ez szerintem nem ilyen egyszerű.
Egyrészt nem mindenki ilyen fogékony a metakommunikációs jelekre.
Másrészt gondolj bele. Lehet, hogy életedben tetszettél húsz embernek, de csak öt mert kezdeményezni nálad. Lehet, hogy a maradék ki sem merte mutatni az érzéseit.
Vagy fordítva, lehet, hogy én azt hiszem, hogy mindenkinek, akinek por megy a szemébe bejövök; de honnan tudhatnám igazán, ha nem mondják el? Addig csak egy szép ábránd lesz, hogy fú, én itt mindenkinek bejövök, csak nem merik elmondani.
Azért nem sok férfiról mondhatom el,hogy "megérzem"hogy bejövök neki.
Tehát az utolsóéval nem teljesen értek egyet.
Amiket leírtam,egyfajta jelnek veszem,de lehet hogy félreértem ezért tettel fel ezt a kérdést.
Mellesleg mert több okból sem értem ezt a dolgot,mivel az illető azt is látja/láthatja hogy együtt élek a párommal.Ezért sem tudom miért adná tudtomra hogy tetszem neki.
Én pl. érzem valakinél, hogyha egy légtérben vagyunk, szinte megfagy a levegő, és 5 percenként minimum 10szer rámnéz. Nem tudom, ezt én reagálom-e túl, és csak én érzem, vagy vajon ő is.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!