Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom aggódni?

Figyelt kérdés
Tehát.. tudom, hogy védekezni mindig kell és nem kell elmondanotok, hogy magamnak köszönhetem meg viseljem a következményeit stb. hibáztam és?! szóval az van, hogy ugyan nem bennem ment el, de nem védekeztünk. megjött időben, ami nálam nagy szó mert elég rendszertelen, meg volt már olyan hogy kimaradt vagy ilyesmi. most meg elég gyenge vérzésem volt az első nap. ma lenne a második nap de nem vérzek. történt már velem ilyen de akkor nem szexeltem senkivel tehát nem izgultam. most van okom aggódni vagy lehet csak egy véletlen egybeesés?
2012. febr. 20. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:

5 kérdés alatt a harmadik "Terhes lehetek-e"... szép, látom kellemes volt a február hónap sokaknak :)

Gondolom ha menstruálsz akkor kicsi az esélye, hogy terhes legyél. De ha védekeznél, akkor nem kellene ezen izgulnod.

2012. febr. 20. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy indokolt aggódni de mindenképpen menj el egy tesztért meg keresd fel a nődokid is!!
2012. febr. 20. 17:34
 3/3 anonim ***** válasza:
ha ilyen rendszertelen a menstruációd, alap, hogy nőgyógyászhoz menj, most, hogy terhes-gyanús is, végképp muszáj lesz elmenni hozzá..
2012. febr. 20. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!