Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Van okom aggódni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Nos, párommal óvszerrel védekeztünk eddig. Pár hónappal ezelőtt volt egy incidensünk, mégpedig túlságosan eldurvultunk mikor szeretkeztünk és kiszakadt a gumi, belém ment el. (ez novemberben volt) De vettem be 72 órási tablettát. A tabletta 1 héttel arrébb csúsztatta a menstruációm, de megjött, szóval nem volt gond. Abban az időben még csak próbálgattuk az óvszert, de páromnak szokatlan volt (én vagyok az első komoly kapcsolata), és kicsit tapasztalatlan volt. Régen voltak gondok, hogy ha felhúzta a gumit, akkor leállt, mert zavarta, rájöttünk hogy kicsi volt neki. Megtaláltuk azt az óvszert ami jó. De előző szombaton óvszer hiányába voltunk, és kért anyujától párat. Ki is próbáltuk, de az aktus közepén vettük észre hogy kiszakadt. (10 percenként nézegettük) Nem ment el belém, de tisztában vagyok vele hogy az előváladék is tartalmazhat spermiumokat.. A menstruációmnak tegnap kellett volna megjönnie. Fájdogál a hasam, meg a menstruációs előjelek is megmaradtak, csak nem olyan erősek mint ahogy szokott. És hétfőn miközben fürödtem a fürdőkádban találtam egy gumidarabot, ami nagyon hasonlított arra a darabra ami leszakadt a gumiból szombaton.. Vehettem volna 72 órási tablettát, de kb 3 hónapja lehetett, hogy beszedtem egyet, és nem túl jó ha sűrűn szedi az ember.. :S Kezdek aggódni.. tudom, meggondolatlan voltam.. mondhattam volna azt, hogy nem, mert nembiztos hogy jó rá a gumi.. No meg, eredetileg úgy volt hogy anya eljön velem nőgyógyászhoz fog.gátlót íratni, de mindig elcsúszott 1 hónappal.. (mindig közbejött valami pénzügyi probléma..) Kérlek csak normális válaszokat írjatok :( Vegyek terhességi tesztet? Vagy csak én spilázom túl a dolgot? :(

17/L

2012. jan. 20. 07:19
1 2
 1/11 Dottorre ***** válasza:

Szerintem nem lesz nagyobb gond, de vegyél tesztet, az a biztos! Ha múlt hét szombaton volt, akkor azt már kimutatják a tesztek! Szerintem ez nem meggondolatlanság egyébként, sokkal inkább pech. Én majd 8évig csak gumival csináltam és soha 1X nem szakadt ki, pedig volt olyan időszak amikor "ipari mennyiség" fogyott... De most nem ez a téma, a lényeg, hogy teszt, nem drága, és nagyon hasznos! Az, hogy megjön, egyébként sem jelenti azt, hogy nem vagy terhes. Ismerősöm úgy lett terhes, hogy végig megvolt neki a 8. hónapig, és nem volt rosszul stbstb...

25F

2012. jan. 20. 07:40
 2/11 A kérdező kommentje:

uh az komoly.. :SS igen, venni fogok tesztet, és majd meglátjuk mi lesz.. bár, ha pozitív lesz, akkor gáz.. ha anyagi körülményeim olyanok lennének nem bántanám... de mivel sajnos ilyen ez a mai világ, akkor csak az abortusz jöhet szóba.. :( úgy hallottam hogy kb 30ezer lehet.. bár asztmás vagyok, és lehet hogy támogatást kapnák.. :(

köszönöm értelmes válaszod!

2012. jan. 20. 07:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Nagyon valószinütlen, hogy terhes lennél, de jobb, ha tesztelsz, akkor megnyugszol.

A gumihoz annyit, hogy a barátoddal gyakoroljátok, hogy hogy kell SZABÁLYOSAN felhúzni, mert a legtöbb esetben ilyen oka van, hogy kiszakad és persze normális minöséget venni. (Nekem 24 év alatt egyszer sem fordul elö ilyen).

De ha fogamzásgátlót akarsz szedni, akkor egyedül is el tudsz menni az orvoshoz, nem kell anyukád hozzá.

2012. jan. 20. 07:46
 4/11 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem is, ma majd veszek egy tesztet.

Nos igen, eleinte gyakoroltuk aztán már nemis volt gond.. csak amit anyuja adott óvszer, nem volt valami márkás, és normál volt.. mivel páromnak nem mindegy mekkorát veszünk :( és hát durex helyett valami más volt

igen, tudom, hogy anya privát nőgyógyászhoz akar vinni, és kivizsgáltatni meg ilyesmi

köszi az értelmes választ

2012. jan. 20. 07:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Használj Novaring hüvelygyűrűt. Az nem borítja fel a hormonháztartásod. Mindenképpen kérd ki a nőgyógyászod tanácsát is! A párod meg ne bénázzon addig. Nekem 14 év alatt egyszer szakadt el a gumi. Szóval nyugojon le és előszőr a megfelelő védelmet biztosítsa. Csak utána mehet a szex!
2012. jan. 20. 07:52
 6/11 anonim ***** válasza:

Dehogy mutatja ki a teszt!

Első válaszolóra ne hallgass!

Ha múlt hét szombaton volt a baleset,akkor azt jövőhéten szombaton tudja csak kimutatni!

Tehát biztos negatívat és pozitívat aktus utáni 14.napon tud mutatni.

Szóval jövő szombaton:TESZT.

Egyébként nagyon kicsi az esélyed,hogy teherbe esnél...Meg fog jönni a menzeszed.De ha megjön,akkor is kérlek végezd el a tesztet,magad miatt is.

És tessék odafigyelni a óvszerre.

Valahogy keríts pénzt fog.gátlóra,a pároddal fizessétek felesben(havonta max 3ezer forint lesz).Hidd el olcsóbb a fog.gátló mint az óvszer,hisz egy 3db-os óvszer bőven 500ft felett van.

2012. jan. 20. 08:30
 7/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

nos, rávárok, hogy megjön-e a menstruációm. osztályfőnököm felkarolt és mondta hogy jövőhétig várunk, aztán segít nekem, ha úgy alakul (anyut nem akarom idegesíteni, főleg hogy múlt hónapban történt egy haláleset a családunkban és így is ideg, tehát amíg bebizonyítottan nincs gond, addig osztályfőnököm segít.. szerencsére nő és nagyon megértő, régen is segített nekem sokat. :))

rendben, elintézem a tabit, köszönöm :)

2012. jan. 20. 09:02
 8/11 anonim ***** válasza:

komolyan fizetnek azért,hogy reklámozzátok a fogamzásgátlót,és ajánlgassátok???mert nem a legjobb megoldás,sőt lehet nem is szedheti,arról nem is beszélve mennyi kellemetlen hatása lehet(elhízás,trombózis,máj probléma,meddőség,libidó csökkenés)

vegyél egy tesztet,és legyetek óvatosabbak,de szerintem nem vagy terhes

2012. jan. 20. 11:27
 9/11 Dottorre ***** válasza:

ma 8:30

Ilyen helyen dolgozom, van olyan teszt ami már kimutatja, ha szombaton teherbe esett. Olyan teszt is van már elég rég óta, ami kimutatja pár nap után, nem tudom, hogy mikor kerestél utoljára tesztet.

Kedves Kérdező! Gyalogolj szépen be a patikába, és kérdezd meg, fognak tudni segíteni!

2012. jan. 20. 13:42
 10/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a további válaszokat!

nos, hát igen azt tudom hogy nem mindenki szedheti meg ilyesmi, de egy vizsgálat után kiderül, hogy igen-e vagy nem. sajnos csak holnap jutok el a gyógyszertárba twsztért, mert nemrég értem haza melóból és majd kiderül :)

2012. jan. 20. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!