Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Van okom aggódni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Nos, párommal óvszerrel védekeztünk eddig. Pár hónappal ezelőtt volt egy incidensünk, mégpedig túlságosan eldurvultunk mikor szeretkeztünk és kiszakadt a gumi, belém ment el. (ez novemberben volt) De vettem be 72 órási tablettát. A tabletta 1 héttel arrébb csúsztatta a menstruációm, de megjött, szóval nem volt gond. Abban az időben még csak próbálgattuk az óvszert, de páromnak szokatlan volt (én vagyok az első komoly kapcsolata), és kicsit tapasztalatlan volt. Régen voltak gondok, hogy ha felhúzta a gumit, akkor leállt, mert zavarta, rájöttünk hogy kicsi volt neki. Megtaláltuk azt az óvszert ami jó. De előző szombaton óvszer hiányába voltunk, és kért anyujától párat. Ki is próbáltuk, de az aktus közepén vettük észre hogy kiszakadt. (10 percenként nézegettük) Nem ment el belém, de tisztában vagyok vele hogy az előváladék is tartalmazhat spermiumokat.. A menstruációmnak tegnap kellett volna megjönnie. Fájdogál a hasam, meg a menstruációs előjelek is megmaradtak, csak nem olyan erősek mint ahogy szokott. És hétfőn miközben fürödtem a fürdőkádban találtam egy gumidarabot, ami nagyon hasonlított arra a darabra ami leszakadt a gumiból szombaton.. Vehettem volna 72 órási tablettát, de kb 3 hónapja lehetett, hogy beszedtem egyet, és nem túl jó ha sűrűn szedi az ember.. :S Kezdek aggódni.. tudom, meggondolatlan voltam.. mondhattam volna azt, hogy nem, mert nembiztos hogy jó rá a gumi.. No meg, eredetileg úgy volt hogy anya eljön velem nőgyógyászhoz fog.gátlót íratni, de mindig elcsúszott 1 hónappal.. (mindig közbejött valami pénzügyi probléma..) Kérlek csak normális válaszokat írjatok :( Vegyek terhességi tesztet? Vagy csak én spilázom túl a dolgot? :(

17/L

2012. jan. 20. 07:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
még mindig nem jött meg :( pedig fájdogál a jasam :S tesztet pedig majd ha nem jön meg szombatig, szombaton csinálok
2012. jan. 22. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!