Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan fiúról, aki se msn-t, se iwiw-et nem használ?
Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 22:06
11/19 anonim válasza:
azt, hogy lehet az illető egy értelmes, jó meggyőződésű fiatalember, aki próbál normális lenni
de lehet, hogy tök régimódi, korral haladni nem képes romantikus alak, aki a kapcsolatban is tutyi-mutyi
saját tapasztalatok:)
12/19 anonim válasza:
Biztos van jobb dolga is. Az "én időmben" még semmi ilyesmi nem volt, se mp3, se mobil, és akkor is volt élet
25/L
13/19 anonim válasza:
Mennyország :DD
Örülnék, hogy nem ugyanolyan, mint a többi és ebben különleges. És hogy nem msn-en keresztül kommunikálnánk. Élőben sokkal de sokkal élvezetesebb. Rühellem az msn-t. iWiW-ről és myVIP-ről pedig inkább nem is nyilatkozom. Szerintem meglenne a világ nélkülük.
14/19 anonim válasza:
Tök jó lehet neki.
Csak igazi, a való világban élő kapcsolatai, barátságai lehetnek. Két lábbal a földön jár!
15/19 anonim válasza:
Mióta kötelező, hogy legyen mindenkinek iwiw meg MSN??? És hogy mit gondolok egy olyan lányról, aki szerint kötelező? :D
16/19 anonim válasza:
Úristen. Még vannak olyan emberek, akiknek nincs msn-e meg iwiwe. Nem tudom elhinni. Képzeld, mamám 80 éves, és egyikkel sem rendelkezik. Mondtam is neki, hogy mama gyorsan tegyél valamit ellene, mert ebben fogsz meghalni...
17/19 anonim válasza:
Azt, hogy igazi egyéniség és nem áll be a kis majmok közé a sorba :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!