IWIW vagy MyVIP? Mit gondoltok a két oldalról?
A legtöbb ismerősöm a myvip- en van fent, nekem csak iwiw- em van.Gondolkodtam azon, hogy ismét beregisztrálok a myvip- re, de állítólag "elkorcsosult" az oldal.. Szerintetek?
Mit gondoltok erről a két közösségi portálról? Melyiket tartjátok hasznosnak, és miért pont azt?
Kort és nemet is írjatok, legyetek szívesek.:)
facebook: jó
iwiw: elmegy
myvip: rettenetes
Szerintem Facebook: f*s
myVIP:hát elég gagyi
iWiW: egész jó:D
a myvipet manapság elég kevesen nézik, frissítik.. semmi értelme csinálni. még ha be is jelölsz valakit, 3 hónap, mire visszajelöl.
az iwiw is kezd ilyen lenni a 13-20 évesek körében (én is ebben a korban vagyok.. mindenki facebookozik helyette), ja és szerintem elég gáz, hogy ennyire másolja a facebookot.
hány éves vagy, ha szabad kérdeznem?
előző vagyok
csak mert a kor se mindegy szerintem :)
15.:)
jövőre lehet sulit váltok, és az új osztálytársak, valamint a régi haverok, barátok, ismerősök miatt csinálnék leginkább myvip- et.
Facebook-Divat majom pózerek gyűjtő helye
MyVip-Pózolós kis*icsák gyüjtőhelye
IwIw-közömbös...
mindkettő jó szar...
a facebook a jó, van Barack obamának, a Dalai Lámának, meg még egy csomó jó dolognak klassz oldala...
persze nem a fos magyar oldalakra gondoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!