Mit gondoltok azokról, akik direkt azért mennek el fényképészhez, hogy otthon az iwiw-re tegyék a képeket?
Figyelt kérdés
Műtermi beállítás, idill ezerrel stb.....2010. ápr. 10. 19:42
1/6 anonim válasza:
hát ha nekik megér ennyit csinálják :), inkább mint a sok tiszta homály fürdőszoba tükörbe villantott kép
2/6 anonim válasza:
Kirakatember. Elég nevetséges, de azért nem botránkoznék meg rajta. Kicsit sajnálatra méltó is, a túlzott megfelelésvágy zavart lelkivilágra utal.
4/6 anonim válasza:
Igaza van a 2. válaszolónak:)
Az ilyen tényleg csak túlzott megfelelési kényszerrel küzd...fél attól,hogy nem fogadják el őt a természetes környezetében...vagy akár őt magát nem fogadják el......
az ilyen emberen érdemes elgondolkodni...
5/6 anonim válasza:
Mindenkinek önmagát kell kitenni, olyannak, amilyennek igazán látszani akar. Innen lehet felismerni, hogy szimpatikus -e nekem, vagy nem. Aki nem szereti a cicomát, nem választja, viszont lehet, hogy valakinek épp azért fog megtetszeni. Ha te is fényképezteted magad, pont olyan legyél, amilyen vagy. Mert akkor olyanok írnak majd, akik olyanok, mint te.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azt hittem egyedül vagyok a véleményemmel. Számomra visszatetsző és sekélyes. Az egyik ismerősömről van szó ( 36 éves) aki a feleségével és kislányával (1 éves) pózolnak különböző beállításokban a képeken. A gyerek körül virágszirmok rózsaszín köd.... A legnevetségesebb az, hogy sok hozzászólás jön a képekhez, hogy "jaj de édi" meg, "de gyönyörű" meg "látszik, hogy milyen boldogok vagytok"
Ezek hülyék? Mindig azt kell benyalni, amit a kirakatba tesznek?
2010. ápr. 11. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!