Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan fiúról, aki se msn-t, se iwiw-et nem használ?
Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 22:06
2/19 anonim válasza:
Ugyan azt, mint aki használja az msn-t és az iwiwet is
3/19 anonim válasza:
Hát csak sz*rik rá szerintem.. iwiw/myvip nálam is kizárva. de msn nélkül nem tudnék élni:D
4/19 anonim válasza:
fiú vagyok, nem msnezek, nem vagyok fent egyik közösségi oldalon sem... és mégis teljes az életem, majd írok erről könyvet, hogy lehet ezek nélkül is élni:P
5/19 anonim válasza:
Mit kellene gondolnom?Azt,hogy végre valaki aki nem lóg egész nap msn-en:DNekem 18évig nem volt netem és tökéletesen megvoltam nélküle,bezzeg most meg kockulok,gyökérnek is érzem magam:S
7/19 anonim válasza:
Azt, hogy nem ezek körül forog a világ. :) Gondolom e-mailcíme van, azon utol lehet érni, telefonja van, azon utol lehet érni, amúgy meg megóvja magát egy csomó fölös meg idegesítő zaklatástól. :)
Egyszer én is ismertem ilyen srácot. Aztán nem írt vissza egy ímélemre, azóta nem hallottam felőle. Pedig jóba' voltunk.
De mobilszámát nem mondta meg... Na, ennyi. :)
8/19 anonim válasza:
egyszer össze kéne gyűjteni az idióta kérdéseket, ez is mehetne közé
9/19 anonim válasza:
jaja ..
nem tudtam hogy ma már az is hátrány ha valakinek nincsen myvipe...
legközelebb mi lesz?
:D
10/19 anonim válasza:
Azt hogy szeretem:) Mert pl. a párom pont ilyen:))) (Email, vezetékes és 2 mobiltelefon, mindez távkapcsolatban:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!