Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szőrtelenítés odalent? A fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrtelenítés odalent? A fiúk hogy szeretik egyáltalán?

Figyelt kérdés

próbáltam már szőrteleníteni ott pl epilátoros borotvával és sima borotvával, de voltak olyan helyek ahol nem sikerül főleg a nagyon lenti helyeket a lyuknál, és félek ez zavarná a barátomat.Gyantára és epilátorra még gondolni se mertem.És a fiúk hogy vannak vele?Fazonra vágva vagy csupaszon szeretik inkább?

18/l

2012. febr. 16. 06:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem elsősorban magad miatt csináld. ha csupaszon szeretnéd akkor vannak rá praktikák ahogy elöttem is írták már. Amúgy ha nem akarod vagy nem teljesen akkor ne tedd. A fiú aki szeret elfogad olyannak amilyen vagy. A barátnőm is sokáig borotválta mert azt hitte nekem az a fontos. Mióta megbeszéltük a szex is jobb lett, mert felszabadultabb lett ezáltal. Nekem nem fontos a csupasz punci, persze nem hanyagolja el.
2012. márc. 2. 12:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Hogy a fiuk hogy szeretik az egyéni izlés kérdése. Ki ilyet, ki olyat. Ezt előre megmondani nem lehet. Az viszont lényeges, hogy hogyan érzed jól, kényelmesen magad! A többit megbeszélítek ha arra kerül a sor. Bár ebben a divat is ludas. Gondoljatok bele hozzászolók! Anyáink idejében ez nem volt kérdés. Nagyanyáinkról nem is beszélve. És mi mégis megszülettünk.

Mellesleg a természet nem véletlenül alakította ki oda szőrt. Annak szerepe van, de ezt nem itt és most, annál inkább mert kicsit hosszú lenne.

Egy valami viszont egészen biztos: szörösen vagy borotválva a személyes higénia nem elhanyagolható!

2012. szept. 9. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!