Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrtelenítés odalent? A fiúk hogy szeretik egyáltalán?
próbáltam már szőrteleníteni ott pl epilátoros borotvával és sima borotvával, de voltak olyan helyek ahol nem sikerül főleg a nagyon lenti helyeket a lyuknál, és félek ez zavarná a barátomat.Gyantára és epilátorra még gondolni se mertem.És a fiúk hogy vannak vele?Fazonra vágva vagy csupaszon szeretik inkább?
18/l
Én csupaszon szeretem.
Ha elég komoly a kapcsolatod a pároddal, megkérheted, hogy borotválja le neked azokon a helyeken amiket, Te nem értél el...
én szappannal szoktam, sokat, amíg habzik. és ha felteszed az egyik lábad a kád szélére akkor le tudod kapni a szőrt eldobhatós borotvával is.
ha lehajolsz, látod, meg ha hátrahajolsz ott is.
nem baj az ha nem tökéletes, de megnézheted kis tükörben is utána.
én a csupasz puncit szeretem ;)
volt már hogy baránőmnek is maradt ott egy kis borosta, nagyon kidörzsölte nekem, kellemetlen volt, mondhatjuk hogy fájt
nem vérzet, de valami kis varasodás lett utána
de ez nem vette el a kedvem ;)
Ő gyantás hozzászóló eléggé elvagy tévedne. Teljes fazonkor mindenhol legyantázzák. Ajkaknál is bizony. Nekem személy szerint a szeméremdombon jobban fáj mint az ajkaknál :DD
A gyanta nagyon jó cucc. Kell hozzá egyfajta mazohizmus de az eredményt semmi sem überelheti. Én idegbajt kaptam a borotvától hogy mindig nőtt vissza, meg kisebesedett meg minden. Mióta gyantáztatom sehol sem viszketek, pattogok ki, és egyre kevesebb szőr nő vissza :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!