Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szeretik ma a nők a romantikát?
Èn pèldàul szeretek verseket ìrni,viràgot venni,ajàndèkozni,meglepni a pàrom aprosàgokkal,vacsoràzni vinni stb.Bàr a Valentin napot utàlom...szerintem nem kell kifejtenem mièrt.
24/f
Vers: kiröhögnélek. Megtörtént, már számot is írtak hozzám, de basszus, ne. Röhejes. Nem kell ez az idealizálás, mert nem egy ideál vagyok.
Virágot vinni: oké, de ne hetente, mert megszokja... :D
meglepni apróságokkal: szintén rendben van, én is szeretek apróságokat venni a páromnak.
vacsorázni: persze, ez is teljesen jó:) mondjuk egy gyertyafényes vacsorán kettesben hülyén érezném magam, de az éttermek jók :)
Valentin nap: utáld is, nyáltenger :D
Ez a személyes meglátásom csak, nem érvényes minden nőre értelemszerűen...
23/N
érdekes egy lány lehetsz Te kedves előttem válaszoló.
ha valaki szán arra időt, hogy verset ír neked akkor tiszteld meg annyival, hogy legalább meghallgatod.
Romantikus vacsorával sem tudom mi a bajod, hogy mér lehet fura meg csak az éttermeknek jó?
érdekes egy lány vagy te azt megmondom....
egyébként fiú létemre én is szeretem a romantikát nyilván nem b*zi módon de a maga módján szenzációs
22F
Szerintem minden nő azt szereti a legjobban, ha az ágyban mutatják meg nekik a pasik, mennyire DonJuan-ok. Én sosem voltam romantikus, sőt érzelmes embernek sem mondanám magam, de mindig sikerem volt a nőkkel, mert korrekt és racionális voltam velük és odapirítottam nekik úgy, ahogyan szerették volna. Az érzelmességet hagyjuk meg a nőknek, a ő lelkiviláguk ezért szépséges, mi pedig férfiak, legyünk férfiak, mert a nő nem önmagát keresi, hanem egy olyat, aki kiegészíti őt abban, ami neki nincs!
23/F
Magát a verset nem tudom mennyire értékelném, inkább a szándékot, hogy valaki ennyire szeret... Igaz, hogy a tömjénezés unalmassá válhat. Enélkül is érzi, hogy szereted ha úgy viselkedsz vele és nem csak egy valaki a sok közül.... Ajándékok, virág jó, csak ne sokszor, kb félévente vagy hogy van kedved adni... :) Mondjuk én nem szeretem annyira a vágott virágot, inkább cserepes vagy mű. :)
Vacsi az jó dolog, főleg ha te készíted.
20/N
Akurv*istenit!
23/f nagyon megmondta a tutit, es ez nagyon igy van.
Baszhatod te a szaros versedet, szep-szep, de egy jo istenes kefelessel nem er fl semmilyen aprosag:D
Soha nem vittem meg csajnak semmit, csak azt, amit a gatyamban van, megis hamarabb szoba alltak velem mint azzal a bohoccal, aki rozsaval a szajaban adott szerenadot:D
Mennyire szeretik ma a nõk a romantikàt? --> semennyire.
22/L
szeretik, kell is az, de meg kell találni az arany középutat. Ahány nő, annyiféleképpen szeretik. Ahhoz ismerni kell a lányt valamennyire, hogy tudd, mennyi romantika kell neki.
21F
Semennyire! Teljesen kezd kihalni belőlük minden érzelem, aztán csodálkoznak, meg sírnak utána, hogy mért nem találok már egy normális pasit??? Azért, mert már lassan nektek van f@rkatok...
A nőknek állandóan csak álomképzetei vannak manapság, azt sem tudják, mit akarnak, legyél kedves, de annyira, legyél figyelmes, de ne annyira... eskü idióta pics már a 80%...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!