Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik annyira a melegeket?
Szerintem nem "szeretik" a melegeket de mivel átlagban 10 magyar emberből 1 meleg ezért kénytelen kelletlen a tv-nél is vannak. És gondolom mivel annyira szereted te is őket ezért ha 50 emberből aki a médiában szerepel és 3 meleg és nem mondják azt hogy takarodj innen mocskos bu.zi ezért azt látod hogy szeretik.
Ha egyedülálló valaki attól függően nem befolyásolható.
Ennyi kirekesztő emberrel ritkán találkozni.
Én találkoztam olyan emberrel, aki állandóan szidta a melegeket, a diszkóban meg a WC- ben szívatta magát velük.
Arra jók voltak? Nem szeretem, ha egy ember meleg. Elhihetitek, hogy ők maguk sem szeretik ezt az állapotot, de sajna ez van. Szerintem az a legtisztességesebb megoldás, ha hagyjuk őket nyíltan élni a saját életüket.
Sokkal jobb, minthogy családapaként titokban járnak el buzulni, átverve a párjukat, családjukat. Az ellen kell fellépni, hogy ne nyíltan csinálják, hanem mindenki intimen a négy fal között élje az életét. De élhesse úgy ahogy akarja, vagy ahogy a természete diktálja. Eltudjátok képzelni, hogy az üldözésük miatt titokban maradók hányan élnek családi életet kényszerből átverve a párjukat? A becsületesen magukat vállalókat pedig le akarják verni! Azért ebbe is bele kellene gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!