Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a férfiak nagytöbbsége ha a nőnek nagy melle van?
Ha olyan nagy, hogy már aránytalan, vagy lóg, akkor persze kevésbé szép. De ha formás, csinos, akkor persze, hogy szebb egy nagyobb, mint egy kisebb. ;)
Egyébként ez ugyanolyan kérdés, hogy miért szereti a nők többsége, ha a pasinak nagyobb a farka, mintha picike. :P
kebelszex?
Amúgy nekem pl nem lényeg, van annál fontosabb is...
Na akkor tudományos magyarázat. A négylábú állatoknál a nőstényy fara van izgató hatással a hímre, ez indítja be őket. Na ez az embernél kicsit bonyolultabb, mert a felegyenesedés miatt a lányok feneke marhára nincsen szemmagasságban. Ezt orvosolandó a nők emlője meglehetősen nagy méretűre fejlődött, az alapvető funkciójához képest, és meglehetősen emlékeztet a hölgyek farára. Keressetek a neten olyan játékokat, hogy állapítsd meg a képről, hogy fenék, vagy mell. Nem olyan könnyű. Szóval egy méretesebb mell jobban hasonlít egy szép formás fenékre....
Megjegyzem én a picikét is szeretem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!