Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mit gondoltok az ilyen alakú nőkről?
Figyelt kérdés
Most tudom, hogy tömegével érkeznek majd az olyan válaszok, hogy egy kis husi nem számít, meg hogy "dugnám".
Nekem is hasonló alakom van, csak picit magasabb vagyok. De a élőben meg azt mondják rám a pasik, hogy gusztustalan, otromba hájas disznó vagyok.
Szóval nem értem...Csomóan mondják, hogy lejárt az anorexiások ideje, és a pasik kifejezetten szeretik, ha van egy kis husi a lányon, én mégis azt látom, hogy ugyanúgy a "se segge, se melle" kategóriára vannak még rákattanva.
2012. jan. 7. 14:17
1/25 anonim válasza:
Az első tökéletes, álmaim nője, nem túl husi nem túl sovány, szép nagy mellekkel. A másodiknak kicsit lehetne nagyobb a melle, a harmadik már elég szottyadt. :D
4/25 anonim válasza:
Ha azt mondják, hogy hájad disznó vagy, akkor az is vagy.
5/25 A kérdező kommentje:
18 vagyok, tehát a bőröm állapota legjobban az első képre hasonlít, de kb. olyan hosszúak a lábaim, mint az utolsó képen levő nőnek. 170 cm vagyok, 74 kg.
2012. jan. 7. 14:22
8/25 anonim válasza:
Mutass egy képet! Az a legtisztább, így 3 képből nehéz összelegózni téged :D
9/25 anonim válasza:
ezek az igazi nő, bejövős nagyon 20
10/25 PT-Daniel válasza:
Sajnalom, de nekem sem a kepeken, sem a valosagban nem tetszik. (Öszinte velemeny a külsöre nezve!)
Nem baj, ha egy lanyon van egy pici felesleg, de ez szamomra mar sok.
Nekem abszolut tetszik a modellalkat, nem baj, ha kicsik formasak es feszesek a mellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!