Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mit gondoltok az ilyen alakú nőkről?
Figyelt kérdés
Most tudom, hogy tömegével érkeznek majd az olyan válaszok, hogy egy kis husi nem számít, meg hogy "dugnám".
Nekem is hasonló alakom van, csak picit magasabb vagyok. De a élőben meg azt mondják rám a pasik, hogy gusztustalan, otromba hájas disznó vagyok.
Szóval nem értem...Csomóan mondják, hogy lejárt az anorexiások ideje, és a pasik kifejezetten szeretik, ha van egy kis husi a lányon, én mégis azt látom, hogy ugyanúgy a "se segge, se melle" kategóriára vannak még rákattanva.
2012. jan. 7. 14:17
21/25 anonim válasza:
Nem ártana a te alakodról egy kép... MErt a 170 centihez a 64 kiló picit soknak tűnik... Én 63 vagyok és hasonló az alakom mint az 1-nek annál picit vékonyabb. :D
23/25 anonim válasza:
Ha ezek az állítólagos disznók, akkor én lennék a kondásuk.
Egyiknek sincs rossz alakja, de ha választanom kellene, akkor a középső hölgyeményre tenném le a voksomat.
24/25 igyekszemjotirni válasza:
Nagyon megb@sználak bb kivánlak!!
25/25 anonim válasza:
Amit irtal tenyleg az vagy hajas diszno stb.stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!