Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik annyira a melegeket?
00:02
"Ha egyedülálló valaki attól függően nem befolyásolható."
Ez egy alapvető szociopszichológiai tétel. De nagyon egyszerűen megmagyarázom Neked, hogy miért jó a médiának atomizálni a társadalmat, és be kell látnunk, hogy egy egyedül élő ember inkább atomizált, mint akit családi és társadalmi háló vesz körül.
Szóval vegyünk egy osztályt alapul, és érkezik az osztályba egy cipőárus, aki elhiteti, hogy egy nagyon jó cipőt ad el, nagyon jutányos áron. A cipő valójában bóvli. Mindenkiben rögzül a jó üzlet valószínűsége. Ha egy atomizált, egymással kapcsolatban nem lévő osztály tagjai veszik a cipőket külön külön mindenki rájön, hogy bóvlit vett, konstatálja, hogy legközelebb jobban odafigyel. De ha az egymással élénk kommunkációs kapcsolatban lévő osztály tagjai veszik a cipőt, az első vétel után mindenki érdeklődni kezd, hogy bevált e a cipő, milyen, miután kiderült senki nem vesz többet. A személyek közötti kommunikáció foka és erőssége csökkenti a média általi, vagy bármilyen külső tényező általi befolyásolhatóságot. Tehát a média önérdeke a társadalmon belüli kapcsolatok minimalizálása, végső soron a totális atomizálás. Ideális állapot lenne a médiának a nemzetnélküli, családnélküli, vallásnélküli, közösségnélküli, emberi kapcsolatok nélküli munkájába vesző, sokat kereső és sokat fogyasztó, csak a TV előtt ülő ember megteremtése. Ennek a társadalomnak a legjobb célpéldányai az alkalmi kapcsolatban élő, családot nem alapító emberek, főleg a szinglik, a homokosok és a leszbikusok.
00:02-es vagyok látom nagyon okos tanult embernek hiszed magad. Még mindig nem értem a marha sok fogalmad dobálása közben valamit.
Nekem van egy nagynéném aki egyedül él és csak ünnepekkor találkozunk vele sajnos. de ő teljesen normális sőt aktívabb társadalmi életet él mint mi. Minden nap találkozik ismerősökkel utazgat csoportokban és állandóan emberek között van, és csak estére megy haza hogy aludjon. Azért foglalja el magát, mert nem akar egyedül lenni.
Szóval elmondom még egyszer azért mert valaki egyedül él nem azt jelenti hogy nincsen semmilyen kapcsolata vagy kevesebb kapcsolata van az emberekkel...
Bár nem tanultam csudi mudi szociopszihológiai tételeket..........
Azt írja egy előző kommentelő, hogy a médiában 50 emberből 3 meleg.
Hát megsúgom, hogy a médiában 50 emberből legalább 40 meleg...
Tapasztalatból tudom...
Ide heteró nem nagyon jut be.
Én konkrétan utálom őket, undorodom tőlük, rettenetes perverziónak tartom.
A nők egy része azért kattan be rájuk, mert az agyukat kimosták. Normális nő szintén utálja őket, mert betegséget terjesztenek és degeneráltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!