Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ki hogyan szokott szőrteleníteni (ha szőrtelenít)?
Has mellkas, és ágyék tájon. Én egy ideig borotváltam mert eléggé szőrös vagyok, de azt 2-3 naponta meg kellett ismételnem hogy legye eredménye, egy ideig szőrtelenítő krémeztem de az sem lett sokkal jobb, mert nem tudott minden szőrt feloldani.
Gondoltam a hasamat és a mellkasomat epilálom, de ott is időbe telik, míg kikopik a szőr és megszokja a bőröm és nem gyullad be:/
Technikailag:
Nekiesek TG 20Ft/db borotvával, amiből szétmegy vagy 3. Amikor már ezzel nem boldogulok, akkor jöhet a mach3/amway minőségi borotva, ami így már nem megy szét azonnal.
Helyileg:
Ugye mivel hetero vok, a szőr maga nem zavar, csak kicsit gáz mikor teleízzadom edzésen, és… fujj. Ezért hónalj és derék tájékon szoktam, ahol ez gondot jelent.
Nekem a barátnőm legyantázta a mellkasom és a derekamat, majdnem beszartam... Azóta befektettem egy Gillette testszőr nyíróra - nem fáj, nem lesz tőle kiütéses a bőröm és gyors is. Vállamon szoktam epilálni, vagy csipesszel kiszedni, mert nem akarok 30 évesre nagy szőrős yeti lenni.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!