Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellek egy fiúnak sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek egy fiúnak sem?

Figyelt kérdés

Magas, vékony 19 éves lány vagyok, szép arccal meg minden... Sokan kérdezték már, miért nem megyek el modellnek, ennek ellenére zárkózott vagyok, kevés az önbizalmam, és a fiúk sem tolonganak. Látom, hogy kinek tetszem, de azzal is csak szemezgetünk, nem akar lépni. Egyébként mindig ez van, szemezek velük egy ideig, aztán nem történik semmi, illetve egy idő után már nem érdeklem őket. Nem vagyok beképzelt, mindenkivel kedves vagyok. Lehet, hogy unalmasnak tartanak, hogy nem vagyok az a nagy dumás csaj? Velem van a baj? Vagy félnek tőlem?

Elsősorban fiúk véleményét várom.:)

2012. febr. 15. 17:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ha Pest megyei vagy, akkor gyere elhívlak én randizni, ha ez megnyugtatja aranyos lelkedet:)
2012. febr. 16. 00:02
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat, a jótanácsokat meg igyekszem hasznosítani.:))

Egyébként Csongrád megyei vagyok.

2012. febr. 16. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!