Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy az egyik barátod szerelmes lett beléd és te nem viszonoztad?

Figyelt kérdés
Hogy tudtad megoldani hogy ne bántsd meg és megmaradjon a barátságotok?
2012. febr. 15. 16:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én viszonzatlanul szerelmes vagyok a legjobb barátomba, és hogy oldom meg, hogy ne bántson meg?

Nem mondom el neki. Tönkretenne mindent, ne áltassuk magunkat, ezzel az ugyanolyanjóbarátokmaradhatunk szöveggel. Hidd el, semmi nem lenne a régi..

2012. febr. 15. 16:31
 2/11 anonim ***** válasza:
nálam mindegyik barátság tönkrement miatta.eleinte müködik azt lassan lekopik....
2012. febr. 15. 16:32
 3/11 anonim ***** válasza:

5 éve a legjobb barátomba vagyok szerelmes :'(

Nem tudom ő mit akar, de nem történt köztünk még semmi olyan. De nagyon szenvedek :'(

2012. febr. 15. 16:34
 4/11 anonim ***** válasza:
na és fordított esetben mit csinálnátok amikor a barátnőtök vagy barátotok közli veletek x hónap vagy év járás után hogy maradjunk inkább barátok?
2012. febr. 15. 16:34
 5/11 anonim ***** válasza:

Persze, volt rá példa.

Odajött és elmondta mi történt, én pedig elmondtam, hogy sajnálom, de nekem ez nem fog menni, én nem vagyok belé szerelmes.

Nem bántódott meg, de nem is nagyon barátkoztunk utána. Ez kb. 6 -7 éve történt. Most 1 hónapja viszont megkeresett és megkérdezte, hogy esetleg van-e esélye. Mikor megmondtam, hogy sajnálom, de továbbra sem szeretem őt, akkor lelépett, azóta sem szól hozzám, szóval engem mostmár nem érdekel, nem én vagyok a bunkó.

2012. febr. 15. 16:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem volt, hanem még mindig van..Több mint 1 éve a legjobb barátom, de tisztában van vele hogy én nem így tekintek rá:/
2012. febr. 15. 16:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Még írhattok ha van sztoritok vagy 5letetek :)
2012. febr. 15. 16:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Még cifrább, olyan barát, aki a párom egyik legjobb barátja is. Nem tisztáztam még vele, egyszerűen nem válaszoltam az sms-eire, úgy vettem mintha nem is történt volna semmi. A héten találkozom vele, meglátom milyen passzban lesz...:-S

Egyértelműen visszautasítom nem lesz semmi köntörfalazás, ha megsértődik, hajrá! Mondjuk ez kicsit más szitu.

Szerintem egy ilyen dolog után, már ha az illető tényleg szerelmes, nem lehet bántás nélkül megoldani...

2012. febr. 15. 16:46
 9/11 anonim ***** válasza:

16:34

Kapna egy pofont, majd megfordulnék és ott hagynám. És Ő nagyon jól tudná miért kapta...

4,5 év után ha ilyent mondana nekem először szembe röhögném, másodszor faképnél hagynám.

Ilyent nem mond egy értelmes, komoly ember, még tinikorban esetleg.

2012. febr. 15. 16:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen sajnos volt ilyen, nem is egyszer. Hál Istennek a srác összejött egy másik lánnyal, akit most nagyon szeret, de így is mindig mondja, hogy én vagyok neki a Big One. Ez nekem azért esik rosszul, mert tulajdonképpen nem tudok ezzel mit kezdeni. Én semmit sem szeretnék tőle, soha nem is bátorítottam. Vagy is nem vettem észre, hogy bátorítottam volna. Ezt most azért mondom, mert egyszer már jártam úgy, hogy valaki bátorításnak vélte, hogy rámosolyogtam, holott én mindig mindenkire mosolygok. Jobban örültem volna egyébként, hogy ha ilyeneket nem közölnek velem, mert onnantól kezdve nem tudok rá úgy tekinteni, mint barátra és soha nem tudhatom, hogy amit mond azt miként gondolhatja. Azért, ha 2 ember tetszik egymásnak szerintem vannak egyértelműbb jelei, mint egy mosoly, vagy egy beszélgetés.

Ha ezek a jelek nincsenek meg, akkor az nem túl jó, ha az egyik fél őszinte szerelmet vall a másiknak. Maximum árulja el neki, hogy mint nő/férfi tetszik neki, de ezek a nagy szerelmi vallomások tönkretehetik a több éves barátságokat is (ahogy nálam is volt már).

2012. febr. 15. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!