Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szerettél már komolyan a tanárodba, oktatódba/Autóvezetés/?
Lehet én nem tettem fel normálisan a kérdést hisz igazából normális választ nem nagyon kaptam.
A kérdésem az lenne van e itt olyan aki bele szeretett az oktatójába?
Amúgy utolsó válaszoló tapasztalat??
#3/4: Akkor az én oktatom kivétel volt... O egy igen rendes kozépkoru fazon volt. Vezetni mondjuk azota se tanultam meg, mert a KRESZ utan egy bizonyos okbol nem tudtam tovabb fizetni a tanfolyamot. De ennek mar sok éve.
Kedves Kérdezo! Igen, velem ez elofordult, igaz, nem a fent emlitett oktatoba, hanem egy fiatalabb egyetemi tanaromba. De aztan elutaztam kulfoldre, ahol megismertem a paromat. A tanarom ezzel feledésbe is merult, és orulok is neki. Szerintem sokkal jobb igy, a parom jobban illik hozzam, szegény tanarom azota se tudja - szerencsére - , hogy mi volt. Amugy o szintén egy nagyon rendes, segitokész ember, akarcsak a kreszes bacsi. Nem mindenki él vissza azzal, hogy lanyok kozt dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!