Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt érett 15 éves fiúk? Vagy már teljesen reményteln hogy olyan barátom legyen aki nem egy 10 éves fejével gondolkozik!?
Figyelt kérdés
Unom màr hogy minden fiù csak jâtszani akar velem. Erzelmileg tönkretesznek és csak az àgynak akar dönteni mi ez a vilàg ? Attòl hogy magas vagyok és nem egy vizilò sulyù ne tévesszenek màr össze egy rongybabàval .. :(2012. febr. 6. 20:36
31/35 anonim válasza:
Érett nincs... de miért nem vársz míg idősebb leszel? Én nem igazán törődtem komolyan a fiúkkal, nem erőltettem a dolgot. Kihasználtam még azt az időszakot, most meg már rám férne egy barát. :D Ráérsz még... fogsz találni, ettől nem kell félni.
32/35 anonim válasza:
15 évesen még éppen hogy lejött a seggéről a tojáshéj. Nem tudom miért akartok tizenéves korban felnőttként viselkedni :D Majd viselkedj felnőttként amikor egyedül kell megállnod a lábadon a szüleid támogatása nélkül, addig meg annyi a dolgod, hogy minél több dolgot értsél és tanulj meg.
33/35 A kérdező kommentje:
"amikor egyedül kell megállnod a lábadon a szüleid támogatása nélkül " megsugom neked nem nagy igenyt tesznek ram a szuleim .. Szeretetre vagyok semmi masra
2012. febr. 6. 22:14
34/35 anonim válasza:
32/33
Szerintem a felnőtté válás nem akkor kezdődik, mikor elválsz a szüleidtől, hisz nézd meg a mai 25 évesek töredékét, eltartja őket az állam, nézik a való világot, nyomogatják az SMS-t a kamu rákos betegek segitségére.. azt hiszem ha kezded megérteni hogy nem értesz semmit, akkor járod a helyes utat.
35/35 A kérdező kommentje:
Akkor en a rossz uton jarok... Ertem
2012. febr. 6. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!