Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt érett 15 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt érett 15 éves fiúk? Vagy már teljesen reményteln hogy olyan barátom legyen aki nem egy 10 éves fejével gondolkozik!?

Figyelt kérdés
Unom màr hogy minden fiù csak jâtszani akar velem. Erzelmileg tönkretesznek és csak az àgynak akar dönteni mi ez a vilàg ? Attòl hogy magas vagyok és nem egy vizilò sulyù ne tévesszenek màr össze egy rongybabàval .. :(
2012. febr. 6. 20:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

attention whore

amúgy attól hogy nem cigizel meg iszol még nem leszel érett.. :D

2012. febr. 6. 21:01
 22/35 anonim ***** válasza:
De valahol mégis közelebb állok az érettséghez, mint akik szétszivják az agyukat, majd jól bebäsznak.
2012. febr. 6. 21:04
 23/35 anonim ***** válasza:

jajj ez a : 15 éves érett fiú nincs!... istenem.. ááá. miért ne lehetne? ahj... ez annyira f*s ha 13-16 vagy és írsz gyk ra akk biztosan ilyen válaszokat kapsz... "hülye liba,kis p*cs,mennyél tanulni inkább,csak ha kitakarítottad a szobádat... stb... miért ne lehetne valaki értelmes? nem muszály komolynak lenni attól még lehet valaki értelmes , vidáman is. huhh..

14/k

2012. febr. 6. 21:08
 24/35 A kérdező kommentje:
Mast buta libazzal le ;) orulnek ha nem vennenek egy kalal ala a mai kis rib.ncokkal .. ! Keleten.
2012. febr. 6. 21:09
 25/35 anonim ***** válasza:
15 éves vagyok, szerintem érett :) de már régóta van kapcsolatom, bocsi :P
2012. febr. 6. 21:14
 26/35 A kérdező kommentje:

Le lehet engem osztani. Csak tudod ha az en szemszogombol nezned a vilagot lehet h te mar reg alulrol szagolnad az ibolyat

nem parkapcsolatot keresek csak egy valaszt ha vanra egyaltalan :)

2012. febr. 6. 21:15
 27/35 anonim ***** válasza:
Esetleg dobhatsz is egy privát levelet, hogy mire vagy kiváncsi, bár szerintem az érettség valahol a bizalomba férkőzés során derül ki, ami nem pár szót takar, főleg nem gyakorikérdéseken.
2012. febr. 6. 21:18
 28/35 anonim ***** válasza:
én itt vagyok :)nekem még nem mondták hogy megbántottam volna valakit is:)
2012. febr. 6. 21:19
 29/35 A kérdező kommentje:

Van bene valami !

Te egy aldot jo ember lehetsz :')

2012. febr. 6. 21:26
 30/35 anonim ***** válasza:
Igyekszek. :)
2012. febr. 6. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!