Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt érett 15 éves fiúk? Vagy már teljesen reményteln hogy olyan barátom legyen aki nem egy 10 éves fejével gondolkozik!?
Figyelt kérdés
Unom màr hogy minden fiù csak jâtszani akar velem. Erzelmileg tönkretesznek és csak az àgynak akar dönteni mi ez a vilàg ? Attòl hogy magas vagyok és nem egy vizilò sulyù ne tévesszenek màr össze egy rongybabàval .. :(2012. febr. 6. 20:36
11/35 A kérdező kommentje:
8/9
20:42 még az olyan is ritka :/
2012. febr. 6. 20:44
12/35 anonim válasza:
Dénes 15 vagyok ès szerintem elég érett details érdekelne, hogy milyen AZ AZ elég magas
13/35 anonim válasza:
Bocs csak hülye a telefon billentyüzete
Szòval èrdekelne, hogy milyen magas vagy
14/35 A kérdező kommentje:
10:13 .. Azert meg jo latni hogy vannak kivetelek.
173cm vagyok..
2012. febr. 6. 20:49
15/35 anonim válasza:
Itt gyakori kérdéseken csak egy rakás nolifer kocka van aki veri a nyálát a 15éves ribancok kérdéseire:D
Kivételek vannak(Y)
16/35 anonim válasza:
Tegna jó sokat beszélgettem egy 173 centi magas 15 éves lánnyal.lehet te vagy az?:-)
17/35 anonim válasza:
15/15
elég szépen megcáfoltad magad, állj a tükör elé és tapsold meg magad.
18/35 A kérdező kommentje:
Verje mashol masra ;)
Lehet nem kizart :)
2012. febr. 6. 20:54
19/35 anonim válasza:
15éves érett fiú nincs!A másik meg minek keresel érett párt ha te sem vagy az!Buta liba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!