Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik tényleg ennyire félnek a "túl"szép nőktől?
Légyszives ne mondjátok rám hogy beképzelt vagyok, csak tisztában vagyok azzal hogy , hogy nézek ki. Derékig érő hosszú hajam van, vékony és izmos vagyok, de van mellen, formás a lábam , az arcom egzotikus bár magyar vagyok.Jól nézek ki.
Rengetegen megnéznek, de kb 1 hónapban jó ha egy pasi oda jön hozzám.Van egy barátnőm aki semmi különös , nem csúnya , olyan kis átlagos , talán szebb és hozzá nagyon sokan odamennek, viszont ha egymás mellett megyünk akkor 10ből 9-en engem néznek meg...
Bulizni voltunk és akkor is kb 5en jöttek csak oda , a többi csak beszólogatott vagy azt se, jól megbámult...
Tehát azon kívül hogy most megkapom hogy milyen egoista ribanc vagyok...miért van ez ?
21L
Mondjuk azt én se értem, hogy miért vitatják a szépségedet. Én simán elhiszem, hogy 10/10-es vagy:) Miért hazudnál?
Viszont az is látszik, hogy másban nem igazán vagy a toppon.
Oké . Menjetek a pitsába , most már tényleg elegem van belőletek:)
Rohadt sztereotip faxfejek vagytok, semmi más.
azért nem mennek oda,mert tél van.
a kis lúvnyák meg iszkolnak az utcán,mert befagy a pitsályuk és nem állnak le ismerkedni,ahogyan én sem.
vagy te lennél a kivétel?
"Menjetek a pitsába , most már tényleg elegem van belőletek:)
Rohadt sztereotip faxfejek vagytok, semmi más."
Erről beszélek. Azt meg senki nem mondta, hogy az igényeiddel van baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!