Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik tényleg ennyire félnek a "túl"szép nőktől?
Légyszives ne mondjátok rám hogy beképzelt vagyok, csak tisztában vagyok azzal hogy , hogy nézek ki. Derékig érő hosszú hajam van, vékony és izmos vagyok, de van mellen, formás a lábam , az arcom egzotikus bár magyar vagyok.Jól nézek ki.
Rengetegen megnéznek, de kb 1 hónapban jó ha egy pasi oda jön hozzám.Van egy barátnőm aki semmi különös , nem csúnya , olyan kis átlagos , talán szebb és hozzá nagyon sokan odamennek, viszont ha egymás mellett megyünk akkor 10ből 9-en engem néznek meg...
Bulizni voltunk és akkor is kb 5en jöttek csak oda , a többi csak beszólogatott vagy azt se, jól megbámult...
Tehát azon kívül hogy most megkapom hogy milyen egoista ribanc vagyok...miért van ez ?
21L
így van.
Hosziármándó, a tökéleteset írjam le vagy amivel már megelégednék ?:D
Amilyenre vágysz teljes mértékben.Én is leírtam,például,az enyém így néz ki:
-Hosszú legalább hátközépig érő haja legyen,ami ápolt legyen,lehetőleg göndör,dús és erős
-Hosszú feszes combjai vannak
-Feszes izmos hasa
-vékony dereka
-mosolygós
-kirívóan öltözködik:miniszoknya,feszes felsők,combfix
-egészségesen étkezik
-hetente legalább 3-szor edz
Ilyen például,és még ezt tovább bontottam majdnem egyoldal lett.Így nézzen ki körülbelül.
Jó..
Igazából külsőre nemtudom mit írni...nincsenek ilyen kikötéseim hogy "legyen borostája" meg "barna haja"...tökmindegy hogy néz ki csak a végeredmény bejöjjön.
Ja és nálam magasabb legyek.Ami a legeslegfontosabb , hogy legyen ápolt.Utálom ha valaki rágja a körmeit, vagy ami még rosszabb a körömágyán a bőrt.Mindig mosson fogat meg ilyen alap dolgok.
Továbbá sportos legyen, mivel én is az vagyok és nem akarok izmosabb lenni a pasimnál.Az arc fontosabb mint a test, de azért nem elhanyagolható tényező, mivel ha nem tetszik külsőre akkor nem fog tudni felizgatni szexuálisan , hiába jön be belülről.
Persze emellett én is odateszem magam amiket írtam én is edzek,izmos vagyok,erős,jó alakom van,karrierista vagyok.Olvasott.Mindig azt mondom na a célját cserélje le valaki ha nem magát emelje fel,hogy elérje a célját.
Szóval valamelyik válaszadó írta,hogy nagy igénye van,akkor tegyen érte és maegkapja hangsúly ott van,hogy lépni kell,edzeni,jól dumálni,jól kinézni,jó ruhák
De a legfontosabb a kisugárzás.
Egyébként valaki kérdezte hogy mi volt a baj azokkal akik eddig odajöttek.Hát csak olyan jön oda akinek már minden mindegy , mert mindenkihez odamennek szóval egy kosárral több vagy kevesebb már oly mindegy.Vagy a másik verzió , hogy ilyen üzletember féleségek jönnek oda , akik esetlegesen még jól is néznek ki viszont látszik rajtuk hatalmas az egójuk mert sok pénzük van.
"Szia ne haragudj, ott parkol a kocsim(BMW) ha gondolod elviszlek valameddig.Egyébként gyönyörű vagy..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!