Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik tényleg félnek a, ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik tényleg félnek a, , túl szép" lányoktól?

Figyelt kérdés
(már nem magamra gondolok:D)
2009. aug. 28. 18:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
nem a lányoktól..a visszautasítástól...
2009. aug. 28. 18:39
 2/13 anonim ***** válasza:

Ugyan biztos te is szép vagy!:D

De nem ha egy fiú fél akkor ugyanúgy fél egy csúnya lánytól meg egy bombázótól:D!

Meg eleinte amikor csak ismerkedünk akkor nem félünk inkább a randin! de ha oda eljutsz egy akármilyen lánnyal az azért van mert tetszeni fog ha már ott vagy biztos nem fogsz jobban félni egy szebb lánytól mint egy csúnyától!:D

2009. aug. 28. 18:45
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

Igazából igen, mert ezek a "túl szép" lányok annyira válogatósak, hogyha valami apróság a pasival kapcsolatban nem olyan, mint ahogy ők elképzelik, akkor rögtön dobja, talán meg is próbálja alázni, ezért a fiú nagy része inkább sz*rik bele.

Meg a "kicsit csúnyább" lányok alapból sokkal intelligensebbek, mint ezek a magamutogatósok.

2009. aug. 28. 18:49
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Igen, félnek közeledni, mert attól tartanak, hogy túl nagy követelménynek kell megfelelniük és félnek, hogy elutasítják őket. Úgy gondolják, hogy egy nagyon jó csajnak nagyon jó pasi kell. Amúgy az meg nem igaz, amit az előttem szóló írt, hogy a csúnyább lányok intelligensebbek. Attól, hogy vki szép, nem jelenti azt, hogy buta.
2009. aug. 28. 19:06
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Én általánosítás miatt nem kezdek túl szép lánnyal. Akikkel eddig próbálkoztam, azok felszínesek voltak, és nem tudtunk beszélgetni normálisan, mert nem volt közös témánk(bár lehet a szex jobban ment volna, de ha nem tudom még egy picit sem megismerni, akkor nekem nem megy) Mondjuk a túl szép lányoknál a fennhordom-az-orrom csajokra gondolok (hívhatjuk plázamacskáknak is őket :]). Szóval inkább kerülöm őket.
2009. aug. 28. 19:26
 6/13 anonim válasza:
70%

Illetve az, hogy csúnya, még nem jelenti, hogy okos.

A szép lányoknál még ott van a lecserélhetőség érzése is, röviden az önbizalomhiány az oka, mint kiderült az eddigiekből.

2009. aug. 28. 19:27
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
Ki jobbn ki kevésbé,de mindki fél valamennyire tőlük. TUdják magukról,hogy szépek és ezért nem túl könnyű megfelelni neki ill. még eledni is nehéz magad.
2009. aug. 28. 19:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem mindig van így, srácok! nem vagyok nagyképű, de nagyon sok srác megdícsérte a külsőmet- ezt csak azért mondom, mert a normális csajok közé sorolom magam- nem szeretek shoppingolni, sportolok és egyáltalán nem érdekelnek a tükör előtt bénázó szépfiúk... a belső tulajdonságaival fogjon meg! szóval vannak kivételek, nem biztos, h ezek alapján kéne ítélni...18/L
2009. aug. 28. 19:52
 9/13 Neszivass ***** válasza:

A szép lányok abban különböznek az átlagtól, hogy soha nem kellett pasira várniuk, mindig is volt választék. Ez eléggé el tudja tolni az értékrendjüket. Egyik feléből rohadt ribanc lesz, a másik fele meg 20 éves korára kinövi a siker okozta mámort.

A pasik attól félnek, hogy a lány csak szórakozik majd velük. Tényleg megéri egynumerásként indítani a dolgot...

2009. aug. 28. 22:16
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem jók ezek az álltalánosítások! Meg egyáltalán mi az, hogy túl szép? Meg ha csúny akkor okos, vagy ha szép akkor buta? Engem szépnek tartanak, én voltam a kollégiumi top csaj, a párom mégsem félt tőlem! Bár igaz, hogy először csak testi dolgokat akart! Megismert szerelmes lett belém, mert mint mondja ilyen nőt még látott, meg kiderült az is hogy egyáltalán ne vagyok buta (akkoriban vizsgáztam, mind 5-ös, puszta odafigyeléssel, konkrét tanulás nélkül)! 5 éve leszünk együtt és van két szép fiunk! Hát ennyire félnek!
2009. aug. 28. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!