Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Igaz, hogy a szép lányoktól jobban féltek!? Ha így van akkor miért?
Figyelt kérdés
Ezt ugy értem h pl egy szép lányhoz miért féltek oda menni vagy kezdeményeyni???2010. júl. 28. 21:51
1/26 anonim válasza:
van rá esély hogy foglalt, van rá esély hogy lekoptat és mert úgy hisszük nagyok az elvárásai vagy éppen ránézésre látszik hogy HP:D, de attól még megungabungázzuk:D
2/26 anonim válasza:
Mert mivel szép, ő is nagyon előnyös külsejű pasit akar, nagy eséllyel foglalt mert szép ezért sokan hódolnak neki, sok mindenkit megkaphat.
20f
3/26 anonim válasza:
pedig a szép lányok általában egyedül vannak, mert félnek kezdeményezni:)
aki akar dobjon privit:P
17f
4/26 anonim válasza:
Ha szép lány akkor biztos nincs esélyem nála.
5/26 anonim válasza:
Mert sok olyan csaj van aki leolt egyből. Én egy srác vagyok és odamentem egy szép csajhoz (nem vok az a bunkó típus) beszélgetünk minden és kb végig oltogatott a bnői előtt. És azóta nem nagyon keresem az ilyen társaságot... kb megnézek egy szép csajt mindig ez a rosz emlékek jönnek be...
6/26 anonim válasza:
Az összes srác azt hiszi hogy a szép lány foglalt vagy lekoptatná szóval nem megy oda hozzá. Épp ezért szabad az összes gyönyörű lány és mázlista vagyok mert ezt tudom. Csak egy foglalt szép lány van, én épp abba vagyok szerelmes :D
7/26 anonim válasza:
Félünk, hogy nagyobb a pinakoboldjuk.
8/26 anonim válasza:
lol:D akkor hozzám azér nem jönnek oda mer szép vagyok :D engem pesten csak bunkók találtak meg,h szia édeske meg izé én meg végignéztem rajta és annyit mondtam h chh..az meg csak vigyorgott tovább :P
16l
9/26 anonim válasza:
És pontosan addig fogsz így flegmázni, amíg jól szájon nem csavar valamelyik.:D
Ahogy elnézem, elég beképzelt is lehetsz. :D
A kérdésre pedig az a válaszom, h azért nem megyek oda egy szép lányhoz, mivel én a szép nőket szeretem ;)
10/26 BlacktigerXXX válasza:
én csak a bútorszállító csajoktól félek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!