Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Igaz, hogy a szép lányoktól jobban féltek!? Ha így van akkor miért?

Figyelt kérdés
Ezt ugy értem h pl egy szép lányhoz miért féltek oda menni vagy kezdeményeyni???
2010. júl. 28. 21:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Mert vagy egy nagypofájú ribi aki megaláz, vagy rendes lány, de esélyem úgysincs nála.

21F

2010. júl. 28. 22:33
 12/26 anonim ***** válasza:
41%

mert nem hiszek a mesékben

nem létezik olyan h szép nő és egyedülálló

22f

2010. júl. 28. 22:38
 13/26 anonim ***** válasza:

Félünk,hogy elrontjuk,pedig már nagyon meg akarnánk mászni(:

f/17

2010. júl. 28. 22:52
 14/26 anonim ***** válasza:
22:08 nem vagyok az csak én vagyok 16 az meg kinézett 25 nek és nekem már az öregnek számít ja és cigó volt és én nekem rosz tapasztalataim vannak velük és ezáltal nem szeretem őket,sőt kerülöm:S
2010. júl. 28. 22:53
 15/26 anonim ***** válasza:
Nem is a szittyákra jellemző, az erőszakosság...:D
2010. júl. 28. 23:02
 16/26 anonim ***** válasza:
68%

Mert elképesztően nagyok az elvárásaitok. Legyen kedves, rendes, figyelmes, de ugyanakkor muszáj még legalább húsz általad elképzelt külső és belső tulajdonságának megfelelni. A kettő együtt ritkán megy.

Mi sem hosszúcombú, kerekseggű, óriásmellű szőkéket keresünk, hanem titeket! És ez nem azt jelenti, hogy őket többre tartjuk, mint titeket.

Úgyhogy egy picit ti is lejjebb adhatnátok az igényekből, csak a korrektség kedvéért.

2010. júl. 28. 23:16
 17/26 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó, akkor már tudom, hogy az a baj, hogy kerek seggű, viszonylag nagy mellű, hosszúcombú lány vagyok, és ti nem ezeket keresitek. Talán ezért nem jön oda hozzám egyik férfi sem, csak messziről bámulnak.
2010. júl. 28. 23:42
 18/26 anonim ***** válasza:
Egyébként nőként én is megerősítem, hogy a dekoratív lányok többsége, vagyis aki megteheti, hogy válogat, elképesztően ordenáré, bunkó, tahó, érzéketlen stílusban képes egy fiú tudtára adni nemtetszését, és ilyenkor általában olyan mély sebet ejt a fiú önérzetén, hogy egy életre elmegy a kedve bármiféle megszólítástól, és inkább megelégszik azzal a kevésbé tetszetős nővel, aki végül kiválasztja őt.
2010. júl. 28. 23:48
 19/26 anonim ***** válasza:

Elpzpnek igazat adok...

És jjah azért félnek a szép lányoktól mert ott azoknál nicns esély mert ők még egy anyajegybe is beleköthetnek..

2010. júl. 28. 23:56
 20/26 anonim ***** válasza:

23:42:

Az elsőnek, akinek van "bátorsága" (mintha ez olyan nagy dolog lenne :) ) odamenni hozzád, igent is mondanál?

Nem egy azonnali szexre gondolok, hanem a vele való megismerkedés lehetőségére.

2010. júl. 28. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!